«Για κάτι θετικό»

Η διαγώνιος της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ, Ελένη Κιόση, μίλησε στο INPAOK, για την παρθενική συμμετοχή του Δικεφάλου στην Volley league, για το αν πιστεύει πως ο Δικέφαλος μπορεί να πετύχει κάτι θετικό στη σεζόν, αλλά και για τον κόσμο της ομάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τους στόχους του ΠΑΟΚ:

«Ο στόχος που έχουμε, είναι να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Εμείς θέλουμε να κάνουμε προπόνηση, να γίνουμε όσο το δυνατόν καλύτερες και να φέρουμε τα καλύτερα αποτελέσματα που μπορούμε, με την δουλειά που θα έχουμε κάνει».

Για το αν πιστεύει ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να κατακτήσει κάποιον τίτλο:

«Δεν θέλω να πω μεγάλα λόγια. Το να κατακτήσουμε έναν τίτλο, είναι ο στόχος για κάθε ομάδα που αγωνίζεται, είτε ξεκινάνε με μεγαλύτερη, είτε με μικρότερη δυναμική. Όλοι προσπαθούν να κερδίσουν. Μακάρι να κατακτήσουμε κάποιον τίτλο, αλλά στόχος μας είναι να πηγαίνουμε παιχνίδι με παιχνίδι, να φέρουμε τα θετικά αποτελέσματα και να δούμε τι θα έχουμε μαζέψει στο… σακουλάκι μας στο τέλος της χρονιάς».

Για τον κόσμο:

«Θεωρώ πως άσχετα από τα αποτελέσματα, πιστεύω πως θα είναι ένα πολύ όμορφο πρωτάθλημα, οπότε θα ήταν καλό και όμορφο και σαν συναίσθημα, για εμάς στο να έρθει ο κόσμος, αλλά και για τον κόσμο από εμάς, το να παρακολουθήσει όμορφο βόλεϊ, κοντά στην ομάδα που αγαπάει».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!