Αυτοί μαρτυράνε μόνοι τους!

Ιδιαίτερα… φιλικό ήταν το κλίμα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» το βράδυ της Κυριακής (6/10), με τον Ολυμπιακό να περνάει από την έδρα του Άρη και στην συνέχεια τον Σάββα Θεοδωρίδη να στάζει «μέλι» για τον συμπολίτη.

Η στάση του επίτιμου προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός στο καθιερωμένο διάγγελμα του στην κάμερα της Nova, ήταν συγκινητικός, επιβεβαιώνοντας τις άριστες σχέσεις που διέπουν τα δυο σωματεία.

Αναλυτικά, τα όσα είπε για τον Άρη ο Σάββας Θεοδώριδης:

«Παίξαμε σε μία φοβερή έδρα που πιστεύω ότι μετά το «Καραϊσκάκη» είναι ποδοσφαιρική έδρα. Είναι σαν να εγκλωβίζονται οι παίκτες και μπράβο τους»

«Θα του ευχηθώ του Άρη γιατί πραγματικά τον συμπαθώ τον Άρη από χρόνια, το καλύτερο δυνατόν να μπει στα πλέι-οφ. Εδώ πρέπει να τα κερδίσει όλα τα παιχνίδια, δεν πρέπει να χάνει βαθμό για να μπει στην εξάδα του πρωταθλήματος»

«Ο Άρης χρειάζεται και είναι από τις μεγάλες ομάδες της Ελλάδος, ίσως είναι η πιο παλιά εδώ απάνω στην Θεσσαλονίκη, μαζί με τον Ηρακλή. Ή μάλλον αυτό είναι αλήθεια».

«Χρειάζεται μία ομάδα σαν τον Άρη, όπως και τον Ηρακλή, να πλουτίσει η Βόρειος Ελλάς από ομάδες που θα συμμετέχουν στο πρωτάθλημα».

«Εύχομαι του Άρη καλή επιτυχία από εδώ και μπρος, να έχει για σκοπό του τα πλέι-οφ, γιατί εκεί πέρα θα κριθεί και το πρωτάθλημα και όλα και τους εύχομαι καλή επιτυχία».

«Και εύχομαι του Άρη καλή επιτυχία στο μέλλον».

«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ και εύχομαι στον Άρη καλή επιτυχία και πάλι»!

 


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!