«Είμαστε οικογένεια στον ΠΑΟΚ»

Ο παλαιστής του ΠΑΟΚ, Παναγιώτης Πεπές, μίλησε στο INPAOK, για τους Βαλκανικούς αγώνες που ολοκληρώθηκαν πριν λίγες μέρες, για το μείζων θέμα του γηπέδου, για την αλλαγή με τον Χάρη Μάλλιο που πήγε και στα τμήματα βαρέων αθλημάτων, για το τι θα έλεγε σε ένα παιδί που σκέφτεται να ασχοληθεί με την πάλη και για τους προσωπικούς του στόχους.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τους Βαλκανικούς αγώνες:

«Πήραμε μετάλλια και εγώ και οι συναθλητές μου, ο Γιώργος Σωτηριάδης ως δεύτερος και ο Σωτήρης Λιγκοβανλής ως τρίτος, οι οποίοι είναι αθλητές του ΠΑΟΚ. Ήταν μια διοργάνωση που πιστεύω πως δεν κάναμε κάποια ιδιαίτερη προετοιμασία. Στοχεύουμε κυρίως, για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα και σε ατομικό επίπεδο, αλλά και σε ομαδικό και προσπαθούμε μέσα από τους αγώνες, να αποκτήσουμε εμπειρία, για να προετοιμαστούμε, για τα Πανελλήνια πρωταθλήματα».

Για το μείζον θέμα των γηπέδων στο τμήμα πάλης:

«Είναι ένα τεράστιο ζήτημα. Είναι πολλά τα χρόνια που περιμένουμε κάτι καλύτερο, για να προπονούμαστε, γιατί είμαστε μια ομάδα δεμένη. Δουλεύουμε πάρα πολύ και αυτό το θέμα με το γυμναστήριο, είναι το πιο φλέγων για εμάς, διότι μας κρατάει πίσω. Τώρα προσπαθεί ο κύριος Μάλλιος με την στήριξη των προπονητών, προσπαθούν να βρουν μια λύση. Ελπίζουμε να τα καταφέρουνε. Δεν ξέρω πόσο θα διαρκέσει, αλλά θέλουμε το συντομότερο δυνατό να πάμε στο νέο μας γήπεδο και πιστεύω πως μέσα από ένα νέο γυμναστήριο, θα αναδειχθούμε πιο πολύ, επειδή θα είμαστε πιο συγκροτημένοι και πιο οργανωμένοι, πιστεύω πως θα έχουμε πολύ καλύτερα αποτελέσματα και μεγαλύτερες διακρίσεις».

Για την αλλαγή στα τμήματα βαρέων αθλημάτων με την είσοδο του Χάρη Μάλλιου και αν θα βοηθήσει αυτή η αλλαγή:

«Είμαστε μια οικογένεια όλα τα τμήματα του ΠΑΟΚ, στηρίζουμε και μας στηρίζουν όλα τα τμήματα. Αυτό που έγινε με την αλλαγή, πιστεύω θα μας φέρει ακόμη πιο κοντά. Είναι πολύ καλό πιστεύω για όλα τα τμήματα του ΠΑΟΚ, να είναι μαζί σα μια οικογένεια να δουλεύουν μαζί και να στηρίζουν ο ένας τον άλλον».

Για το αν ήθελε ένα παιδί να ασχοληθεί με την πάλη τι θα του έλεγε:

«Υπάρχουν πάρα πολλά πλεονεκτήματα. Η πειθαρχία, η δύσκολη προπόνηση, η οποία όμως κάνει καλό στην υγεία και σε βοηθάει στους αγώνες που θα δώσεις και σωματικά και γενικά σε κάνει έναν άνθρωπο πολύ συγκροτημένο. Πιστεύω πως πολλοί γονείς φοβούνται για τραυματισμούς κλπ. Πιστεύω ότι δεν υπάρχει λόγος, είναι από τα πιο ασφαλή αθλήματα και θα είναι το καλύτερο για ένα παιδί, να αρχίσει την Ελληνορωμαϊκή πάλη».

Για τους προσωπικούς του στόχους:

«Οι στόχοι μου είναι να κατακτήσω το Πανελλήνιο πρωτάθλημα και των αντρών και των εφήβων και αργότερα με την Εθνική ομάδα να έχω πολλές διακρίσεις και σε Ευρωπαϊκό και σε Παγκόσμιο επίπεδο. Παίρνουμε παραδείγματα από μεγαλύτερους αθλητές, όπως είναι ο Τσεκερίδης, ο Παγκαλίδης, ο Άλεξ ο Κεσίδης που θα είναι και στους Ολυμπιακούς αγώνες και τον αδερφό του τον Λαοκράτη. Παίρνουμε παραδείγματα από όλους αυτούς και προσπαθούμε να γίνουμε καλύτεροι με περισσότερη δουλειά».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!