Απών ο Μαρινάκης από τη δίκη του

Απών ήταν στην πρώτη μέρα της δίκης για τη «Συμμορία» ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ενώ η πρόεδρος της έδρας τα… πήρε με την απουσία βασικών μαρτύρων και κατηγορουμένων.

Όπως αναφέρει το SDNA η πρόεδρος της έδρας, Ιωάννα Λάμπρου-Βελισσάρη, είπε στη δικηγόρο του Δημήτρη Μελισσανίδη, την Παρασκευή Πολύζου που επικαλέστηκε επαγγελματικές υποχρεώσεις του γνωστού επιχειρηματία: «Όλοι οι μάρτυρες λένε ανέκδοτα. Δεν ξέρω ποιος κοροϊδεύει ποιον…».

Στον δε δικηγόρο του Φώτη Κωστούλα του Παναιτωλικού, που ανέφερε ότι ο πελάτης του είναι στη Σουηδία, αλλά όταν κληθεί να καταθέσει θα έρθει, του είπε: «Τα είπαμε και την προηγούμενη φορά, με ραντεβού. Στο σπίτι καλύτερα, να μην ταλαιπωρούμαστε».

Από τους 28 κατηγορούμενους είναι παρόντες μόνο οι επτά. Συγκεκριμένα οι Κουρίδης, Σταθόπουλος, Δούρος, Παπακωνσταντίνου, Μπριάκος, Προύντζος και ο Ηλίας Σπάθας.

Από τους 24 μάρτυρες παρόντες είναι μόνο οι έξι και συγκεκριμένα οι: Κύρος Βασάρας, Κυριάκος Θωμαΐδης, Αλέξης Κούγιας, Πέτρος Κωνσταντινέας, Ιωάννης Καλύβας και Νίκος Παναγόπουλος.

Ξανά απών είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος εκπροσωπήθηκε από τον δικηγόρο του Βασίλη Δημακόπουλο.

Το δικαστήριο έχει διακόψει για να αποφασίσει για τους μάρτυρες…


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!