«Δύο μήνες έξω ο Βαρέλα!»

Ο Παναγιώτης Γιγής μίλησε σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης για τον τραυματισμό του Φερνάντο Βαρέλα και τόνισε ότι θα χρειαστεί σχεδόν δύο μήνες για να επιστρέψει στη δράση μετά τη ρήξη μηνίσκου που υπέστη!

Ο διακεκριμένος ΠΑΟΚτσής ορθοπεδικός χειρουργός στάθηκε ιδιαίτερα στον σωματότυπο του δυναμικού αμυντικού, ο οποίος αποτελεί παράγοντα που θα καθυστερήσει για λίγες ημέρες παραπάνω την επιστροφή του στα παιχνίδια της ομάδας.

Αναλυτικά τόνισε: «Η αποκατάσταση του οργανισμού μετά από ρήξη μηνίσκου γίνεται μόνο με χειρουργική επέμβαση. Ονομάζεται μηνισκεκτομή και γίνεται με αρθροσκόπηση. Σε ό,τι αφορά τον χρόνο επιστροφής στην αγωνιστική δράση εξαρτάται από το ποιος κάνει στο γόνατό του την επέμβαση. Άλλος είναι ο χρόνος για έναν παίκτη βαρύ, αμυντικό με συνεχή άλματα, ο οποίος χρειάζεται υπερβάλλουσα μυική δύναμη και είναι άλλος για έναν ποδοσφαιριστή όπως π.χ. ο Λημνιός. Για να επανέλθει στην κατάσταση που ήταν πριν και να νιώθει σαν να μη χειρουργήθηκε θέλει τουλάχιστον δύο μήνες. Αν ήταν κάποιος άλλος ποδοσφαιριστής, πιο αδύνατος, μπορεί να κέρδιζε καμιά εβδομάδα».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!