«Να διορθώσουμε τα λάθη μας»

Απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση αλλά και τη νίκη του ΠΑΟΚ απέναντι στη ΖΟΡΚ Γιαγκόντινα εμφανίστηκε κατά τις δηλώσεις του στην συνέντευξη τύπου του Φιλίππειου ο προπονητής του Δικεφάλου, Δημήτρης Πελεκίδης, που τόνισε ότι ο Δικέφαλος έχει μία βδομάδα μπροστά του ώστε να ξεκουραστεί αλλά και να δουλέψει στις ατέλειές του.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Καταρχάς θέλω να συγχαρώ και τις δύο ομάδες, και κυρίως την δική μου, γιατί είναι μία πολύ σημαντική νίκη, αν αναλογιστούμε για την νταμπλούχο Σερβίας, η οποία έπαιξε και προκριματικά Champions League.

Στο παιχνίδι, παρουσιάσαμε καλύτερο πρόσωπο σε όλη την διάρκειά του από τους αντιπάλους, και παρά το γεγονός ότι υπήρξαν κάποια κενά διαστήματα, καταφέρναμε να είμαστε μπροστά στο σκορ. Όλα αυτά, δεν θα έχουν φυσικά καμία σημασία, αν δεν παρουσιαστούμε στη Σερβία όπως πρέπει, και διορθώνοντας τα όποια λάθη κάναμε σήμερα.

Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου, και θα κάνουμε ότι μπορούμε για την πρόκριση. Θέλω να πω ένα ακόμα ευχαριστώ στους οπαδούς της ομάδας μου, που βρέθηκαν ξανά στο κλειστό της Βέροιας και μας ώθησαν προς την νίκη».

Για την Τσικνάκη:

«Η αλλαγή με την Μπρούνα έγινε γιατί δεν ήταν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, και η Τσικνάκη μας έδωσε κάποιες πολύ καλές αποκρούσεις που μας βοήθησαν για τη νίκη».

Για τον ρυθμό του δεύτερου αγώνα:

«Είναι μία ομάδα που έχει ξεκινήσει ήδη το πρωτάθλημά της, και έχει μάλιστα αγωνιστεί πέντε αγωνιστικές. Πάραυτα, έχουμε μία βδομάδα ώστε να ξεκουραστούμε, και να παρουσιαστούμε όπως πρέπει στη Σερβία».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!