Παίκτες των ακαδημιών της Ξάνθης υπέρ Μελιόπουλου

Πολλή σκόνη έχουν σηκώσει τα δυο post του Δημήτρη Μελιόπουλου το προηγούμενο 48ωρο. Με το πρώτο επιχείρησε να δικαιολογήσει τους λόγους που αποφάσισε να εγκαταλείψει το ποδόσφαιρο προτρέποντας μάλιστα και άλλα παιδιά της ηλικίας του να πράξουν το ίδιο, ενώ με το δεύτερο επιτέθηκε σφόδρα στον τεχνικό διευθυντή της Ξάνθης Γιάννη Παπαδημητρίου.

Αίσθηση ωστόσο προκαλεί ότι στις τοποθετήσεις του Μελιόπουλου υπάρχουν τουλάχιστον τέσσερις ακόμα παίκτες που έχουν περάσει από τις ακαδημίες της Ξάνθης, οι οποίοι έχουν σπεύσει να κάνουν σχόλιο στα social media. Το πιο αιχμηρό το έκανε ο Δημήτρης Θεοφυλάκης, ο οποίος σχολίασε κάτω από την δεύτερη ανάρτηση με την επίθεση στον Παπαδημητρίου: «Ρόδα είναι και γυρίζει μελιο!! Εμείς ήμασταν κακοί όταν τα λέγαμε…».

Σε αυτό το σχόλιο του Θεοφυλάκη όπως και σε αυτό του Μελιόπουλου έσπευσαν μάλιστα να κάνουν like άλλοι παίκτες που έχουν περάσει από τις ακαδημίες της Ξάνθης, όπως ο Γιάννης Τηλαβερίδης, ο Μάρκο Καπτέλι, ο Δημήτρης Γκάρας, ο Χρήστος Σπυριδωνίδης και ο Δημήτρης Παπάζογλου, που ήταν μαζί με τον Μελιόπουλο το άλλο μεγάλο όνομα τω ακαδημιών της Ξάνθης, διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες ποδοσφαίρου.

Μάλιστα, στο ίδιο ποστ του Μελιόπουλου κατά του Παπαδημητρίου έχει σπεύσει να τοποθετηθεί και ο πατέρας του Μιχάλης Παπάζογλου, πατέρας του Δημήτρη και πρώην ενωσιακός προπονητής της ΕΠΣ Έβρου, ο οποίος έχει σχολιάσει σε σχέση με την ανάρτηση του Μελιόπουλου: «Αυτά κι άλλα τόσα. Εχεις απόλυτο δίκιο Μελιο. Και όταν η τύχη των παιδιών αυτών εξαρτάται από κάτι τύπους που έχουν γίνει χειριστές κρεατομηχανής… Μπράβο παλίκαρε».

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ανωτέρω και αρκετοί ακόμα έχουν τοποθετηθεί δημόσια και στην πρώτη ανάρτηση του Δημήτρη Μελιόπουλου, στην οποία εξήγησε τους λόγους που εγκατέλειψε το ποδόσφαιρο χωρίς να αναφερθεί σε συγκεκριμένα ονόματα αλλά κάνοντας την προτροπή στους συνομηλίκους του να εγκαταλείψουν το ποδόσφαιρο…

πηγή: thrakisports.gr


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!