«Ικανοποιημένος από τα παιδιά»

Απόλυτα ευχαριστημένος από την εμφάνιση των παικτών του ήταν ο Κώστας Φλεβαράκης μετά το τέλος αγώνα, που τόνισε ότι ο Δικέφαλος θα μπορούσε με καθαρό μυαλό στα τελευταία λεπτά να πάρει και τη νίκη.

Aναλυτικά:

«Σήμερα φτάσαμε κοντά σε μία μεγάλη νίκη. Παίξαμε 35′ πάρα πολύ καλά, αλλά αυτό που πληρώσαμε δεν είναι η διαφορά των μπάτζερ, αλλά το γεγονός ότι δεν είμαστε προετοιμασμένοι στο 100%. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών, θεωρώ ότι είναι μία ενθαρρυντική αρχή, και πρέπει να συνεχίζουμε να δουλεύουμε καθημερινά και να δίνουμε στο παρκέ τα πάντα».

Αν είναι αυτός ο ΠΑΟΚ που θα βλέπουμε στην Ευρώπη: «Αυτή είναι η ένταση που θέλουμε να βλέπουμε σε κάθε παιχνίδι, αλλά είναι κάτι που μπορεί να μας προβληματίσει καθώς η ουσία είναι να είμαστε και στα 40′ όπως πρέπει. Όταν συνδυάσουμε την ενέργεια, το πάθος και την συγκέντρωση, θα έχουμε την τύχη να πετύχουμε μεγάλες νίκες, όπως πήγαμε να κάνουμε και σήμερα».

Για τα στατιστικά του αγώνα: «Είναι πολύ εύκολο να αναλύσουμε τα στατιστικά, αλλά η εξήγηση είναι πολύ πιο απλή. Θεωρώ ότι στα τελευταία λεπτά το πρόβλημα δεν ήταν κάτι άλλο παρά από το καθαρό μυαλό που έλειπε χάνοντας την συγκέντρωσή μας. Όσον αφορά τα υπόλοιπα 35′, θέλουμε να έχουμε μεγαλύτερη ισορροπία».

Για τον Μαργαρίτη: «Ο Μαργαρίτης μετά τον τραυματισμό που είχε δεν είναι ακόμα έτοιμος, κάτι που αποτυπώνεται και στους αγώνες. Είναι πολύ σημαντικός».

Για τον Τσόχλα: «Ο Τσόχλας είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης, και περιμένω πάρα πολλά από αυτόν».

Αν ο ΠΑΟΚ αντέξει να παίζει σε αυτή την ένταση με δύο παιχνίδια την εβδομάδα: «Σίγουρα είναι ένα ερωτηματικό, αλλά στο γήπεδό μας θέλουμε να δίνουμε τέτοια ένταση, με την βοήθεια του κόσμου, που μας βοήθησε πολύ και τον θέλουμε δίπλα μας σε όλη την χρονιά. Για να είμαι ειλικρινής, είμαι πολύ χαρούμενος από την εμφάνιση, και αισθάνομαι ότι είναι κρίμα που χάσαμε. Δείξαμε και σήμερα, ότι παρά τις τεράστιες διαφορές των μπάτζερ έχει την τεχνογνωσία να πάει ψηλά».

 


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!