Περίεργη στάση της αστυνομίας

Ένα περίεργο περιστατικό έλαβε χώρα χθες (22/10) στο «Καραϊσκάκη» καθώς σύμφωνα με καταγγελίες μελών του Συνδέσμου Φίλων Μπάγερν Θεσσαλονίκης, η Αστυνομία δεν τους άφηνε αρχικά να περάσει στο γήπεδο το πανό τους!

Συγκεκριμένα η Αστυνομία δεν άφηνε να εισέλθει το πανό του Συνδέσμου στο γήπεδο, γιατί έγραφε… Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με τα όσα μετέφεραν εκδρομείς και μέλη του Συνδέσμου, που ταξίδεψαν στον Πειραιά για να παρακολουθήσουν τον αγώνα της ομάδα του Μονάχου με τον Ολυμπιακό.

Γιατί έγινε αυτό; Επειδή η Αστυνομία υποστήριζε ότι το πανό που γράφει Θεσσαλονίκη μπορεί να προκαλέσει τον κόσμο του Ολυμπιακού!!!

Η απόφαση προκάλεσε την παρέμβαση της νομικής εκπροσώπου της Μπάγερν και τελικά το πανό αναρτήθηκε κανονικά.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Μπάγερν της Θεσσαλονίκης, Αχιλλέας Χατζηνικολάου: «Μισή ώρα διαπραγματευόμασταν για το πανό. Να διευκρινίσω ότι το θέμα δημιουργήθηκε από την Αστυνομία και όχι από τον Ολυμπιακό. Φοβούμενη η Αστυνομία πιθανή αντίδραση των οπαδών του Ολυμπιακού επειδή το πανό έγραφε Θεσσαλονίκη, αποφάσισε να μην περάσει το πανό. Αφού ήρθε η νομική εκπρόσωπος της Μπάγερν αλλά και ο επίσημος Ολυμπιακός είπε ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα να περάσει το πανό, ο αρχηγός της Αστυνομίας άλλαξε απόφαση και μας άφησε, αλλά αυτό κράτησε για αρκετή ώρα. Πρέπει να πω πάντως ότι γενικότερα στο Καραϊσκάκη δεν έγινε το παραμικρό».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!