Σπουδαία κίνηση από Λίβερπουλ

Σε μία σπουδαία κίνηση προχώρησαν οι διοικούντες τη Λίβερπουλ, καθώς αποφάσισαν να απορρίψουν το πεντάστερο ξενοδοχείο που τους πρότεινε η FIFA για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων εξαιτίας καταπάτησης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Η Λίβερπουλ προετοιμάζεται για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων που θα διεξαχθεί στο Κατάρ από τις 11 έως τις 21 Δεκεμβρίου. Ωστόσο, οι «κόκκινοι» βρίσκονται σε αναζήτηση ξενοδοχείου, καθώς αποφάσισαν να απορρίψουν το πεντάστερο ξενοδοχείο που τους είχε κλείσει η FIFA, καθώς καταπατούσε τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Athletic», οι διοικούντες την αγγλική ομάδα ελέγχουν πάντα το… υπόβαθρο των καταλυμάτων που θα διαμένουν σε κάθε σημείο του κόσμου, προκειμένου να μην υπάρχουν περιπτώσεις όπως αυτή.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως ο λόγος που οι άνθρωποι της Λίβερπουλ αποφάσισαν να απορρίψουν το «Marsa Malaz Kempinski» επειδή οι εργαζόμενοι δουλεύουν κάτω από απαράδεκτες συνθήκες, σε θερμοκρασίες 45 βαθμών Κελσίου, με αμοιβή χαμηλότερη από τον κατώτατο μισθό.


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!