Απειλή αποχώρησης από ΟΣΦΠ!

Φοβάται ο Ολυμπιακός το… θεριό (ΠΑΟΚ)!

Στα… χνάρια της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού κινείται και η ΠΑΕ, η οποία με επιστολή της προς την Πολιτεία, απειλούν με αποχώρηση από το πρωτάθλημα της Super League 1, αν δεν βρεθεί λύση στο ελληνικό ποδόσφαιρο, προκαλώντας γέλιο σε ολόκληρη την χώρα για ακόμη μια φορά.

Ο Ολυμπιακός διαμαρτύρεται για την κατάσταση του ελληνικού ποδοσφαίρου και φρόντισε να αναλάβει… δράση με επιστολή προς την Πολιτεία.

Στην εν λόγω επιστολή οι «ερυθρόλευκοι» επιτίθενται στην ΚΕΔ και ενημερώνουν πως αν δεν βρεθεί λύση θα αποχωρήσουν από το πρωτάθλημα!

Είναι ξεκάθαρο λοιπόν, πως η ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν μπορεί να δεχθεί πως το φετινό πρωτάθλημα, είναι το πλέον αξιόπιστο, καθώς στα ντέρμπι οι ξένοι διαιτητές σε όλα τα παιχνίδια που ορίζονται, κόβουν στη μέση το… καρπούζι και μαζί με την συμβολή του VAR, τα διαιτητικά λάθη, έχουν μειωθεί αρκετά.

Έτσι είναι φυσικά, όταν συνηθίζεις στις… βουτιές του Αλεξανδρή, του Καραπιάλη, του Κοβάσεβιτς, του Χούτου, του Τζόρτζεβιτς και του Ντιόγκο, να σφυρίζονται πέναλτι στο… κλάσμα δευτερολέπτου, μετά σου κακοφαίνεται το 50-50…

Οι άξονες στους οποίους κινείται η επιστολή:

Παρουσιάζει την εικόνα του πρωταθλήματος και αναφέρεται στην «απαξίωση που έχει οδηγηθεί το πρωτάθλημα» επισημαίνοντας τις ευθύνες της ΕΠΟ κάνοντας αναφορά για «διαφθορά που κυριαρχεί στον χώρο της διαιτησίας».

Καταγράφει αναλυτικά την οικονομική κατάσταση της ΕΠΟ, και κάνει λόγο για: «πανθομολογούμενη αδυναμία της να καλύψει ακόμη και βασικές της ανάγκες, τις εντολές περικοπών που έχουν δοθεί και την επιμονή της Ομοσπονδίας να αρνείται να ενημερώσει αναλυτικά τα μέλη της για τις πραγματικές διαστάσεις του προβλήματος».

Κάνει αναφορά για «εγκαθίδρυση στη διαιτησία ενός συστήματος, που καταφανώς επιχειρεί να χειραγωγήσει αγώνες και αποτελέσματα, υπερασπίζεται με νύχια και με δόντια συγκεκριμένα επιχειρηματικά – ποδοσφαιρικά συμφέροντα, κινείται με δύο μέτρα και δυο σταθμά απέναντι σε σοβαρότατες περιπτώσεις παράβασης των Κανόνων του Παιχνιδιού και συντηρεί με κάθε τρόπο μια λογική διαχωρισμού των ομάδων που παίρνουν μέρος στο πρωτάθλημα «σε παιδιά και αποπαίδια». Στο πλαίσιο αυτό κάνει καταγραφή φάσεων από αγώνες του Ολυμπιακού και άλλων ομάδων με μεγάλα λάθη των διαιτητών. Στο πλαίσιο αυτό κάνει καταγραφή φάσεων από αγώνες του Ολυμπιακού και άλλων ομάδων με μεγάλα λάθη των διαιτητών, ενώ αναφέρει ότι υπάρχουν μέθοδοι που μέσω της διαιτησίας διαμορφώνεται η βαθμολογία με στόχο την ανάδειξη πρωταθλητή.

Γι΄αυτό το λόγο η επιστολή υπογραμμίζει ότι «στη διαμόρφωση αυτής της απωθητικής δημόσιας εικόνας συμβάλλει η ταχύτατη απαξίωση του Video Assistant Referee (V.A.R.) και μιλάει για «μετατροπή του από μια διεθνώς αποδεκτή τεχνολογική κατάκτηση για να αποφεύγονται κρίσιμα λάθη διαιτητών σε ένα ακόμη εργαλείο για τη χειραγώγηση των αγώνων και των αποτελεσμάτων».

Τέλος, ο Ολυμπιακός κάνει λόγο για στημένες διώξεις: «βιομηχανία πειθαρχικών διώξεων εναντίον αξιωματούχων της Π.Α.Ε. Ολυμπιακός για δήθεν δυσμενείς δηλώσεις, που έχει στηθεί στην Ε.Π.Ο., ενώ την ίδια ώρα ακραίες περιπτώσεις δυσμενών δηλώσεων, ανακοινώσεων, δημοσιεύσεων στα social media αξιωματούχων άλλων ομάδων ούτε καν συγκινούν τις υπηρεσίες της Ε.Π.Ο. και τους Υπεύθυνους Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, με αποτέλεσμα οι αξιωματούχοι αυτοί να καθυβρίζουν τους πάντες, ακόμη και τον υφυπουργό Αθλητισμού, παραμένοντας στο απυρόβλητο».

loading...
  • // Πρόσφατα //
  • // Δημοφιλή //

Επιστροφή στην… κανονικότητα

Μεταδόσεις με EuroLeague

Τα πρωτοσέλιδα 19/3 (video)

Επιστροφή στη δράση!

Για αυτό είναι κορυφαίος ο Ντεσπόντοφ

Η Τράμπζονσπορ απειλεί τον διαιτητή!

Μιλενκόσκι: «Δείξαμε την ποιότητα μας»

ΠΑΟΚτσήδικο πάρτι στη Στουτγάρδη (pic)

Τα «μαγικά» χαρτάκια για Παναθηναϊκό

Η περηφάνια του ΠΑΟΚ για τον Ντεσπόντοφ (pic)

Η μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού (video)

Ανακοίνωσε Τούντορ η Λάτσιο (pics)

Και τώρα ραντεβού στο Παλατάκι!

Τον ΠΑΟΚ δεν τον ξεγράφεις ΠΟΤΕ!

Απειλεί με αποχώρηση η Φενέρ

Live: Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ

«Πάτησε» Ρώμη ο Τούντορ

Επιστροφή στην… κανονικότητα

Έκανε την ανατροπή και μπήκε Play Off ο ΠΑΟΚ!

Η Τούμπα… γέμισε την ψυχή του Μιρτσέα

Περνάει δύσκολα στην Τουρκία ο Σάντος

Έκτακτο: Απολύεται ο προπονητής της Μπριζ!

Σοκαριστική συμπεριφορά Κούγια! (videos)

Τραγωδία με φόντο τον ΠΑΟΚ (vids)

Όταν ο ΠΑΟΚ διαλύει τους Ευρωπαίους (videos)

Το αντίο του ΑΣ ΠΑΟΚ στον 15χρονο Γιάννη

Το ΠΑΟΚ-Μπριζ που λίγοι θυμούνται (video)

Νιώθεις από ΠΑΟΚ;

Στην Ευρώπη σκοράρει κατά ριπάς

To γκολ του «Zile» από μέσα! (video)

Ο ΠΑΟΚ στο top-10 της Ευρώπης στο σκοράρισμα!

Μ. Λουτσέσκου: «Τρελή η κατάσταση στην Τούμπα»

Μπριζ: Φόβοι για υποτροπή του Μινιολέ!

Η μάχη των σκόρερ του ΠΑΟΚ

Επιστροφή στην… κανονικότητα

Επιστροφή στη δράση!

Για αυτό είναι κορυφαίος ο Ντεσπόντοφ

Η περηφάνια του ΠΑΟΚ για τον Ντεσπόντοφ (pic)

Ντεσπόντοφ: «Το βραβείο είναι κίνητρο για μένα»

Κορυφαίος Βούλγαρος ο Ντεσπόντοφ! (video)

Μήνυμα καρδιάς από τον Τάισον! (pics)

Η Τράμπζονσπορ απειλεί τον διαιτητή!

Ανακοίνωσε Τούντορ η Λάτσιο (pics)

Απειλεί με αποχώρηση η Φενέρ

«Πάτησε» Ρώμη ο Τούντορ

«Βέλη» και στη διοίκηση της Κλαμπ Μπριζ!

Επίσημο: Απολύθηκε ο Ντέιλα από την Μπριζ

Έκτακτο: Απολύεται ο προπονητής της Μπριζ!

Μπριζ: Φόβοι για υποτροπή του Μινιολέ!

Ήττα για τη… διπρόσωπη Κλαμπ Μπριζ!

Πρόβλημα στην Μπριζ με τον Μινιολέ!