«Ο Σαββίδης πονάει τον Μαρινάκη»

Φοβερές δηλώσεις από τον Μάκη Γκαγκάτση για όλα τα θέματα

Ο Μάκης Γκαγκάτσης έκλεψε την παράσταση στην πρώτη του ζωντανή τηλεοπτική συνέντευξη (μετά από τόσα χρόνια στον ΠΑΟΚ!), στην εκπομπή «Δίκη» στο «Open».

Οι τοποθετήσεις του αντιπροέδρου της ασπρόμαυρης ΠΑΕ προκάλεσαν αίσθηση και έδωσε απαντήσεις σε όλα τα θέματα της επικαιρότητας.

Αναφερόμενος μεταξύ άλλων (δείτε εδώ) στον Λευτερή Αυγενάκη, τόνισε:

«Ο Λευτέρης Αυγενάκης είναι η ντροπή της Κρήτης, η ντροπή του Ηρακλείου. Είναι Υπουργός εντολοδόχος του Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο κ. Αυγενάκης είναι ανθέλληνας. Με όσα έκανε σε μια εποχή που η χώρα δοκιμάζεται, δημιούργησε εθνικό θέμα με την απόφαση του. Δεν σεβάστηκε τίποτα. Δεν υπάρχει κανένα θέμα πολυιδιοκτησίας. Αποδείξαμε ότι ήταν μια σκευωρία που στήθηκε από τον Ολυμπιακό για να αποπροσανατολίσει τον ΠΑΟΚ. Κι όμως υπήρξε εισήγηση σε βάρος του ΠΑΟΚ. Ο ανηψιός του κ. Σαββίδη, απέκτησε ένα ξενοδοχείο. Μέχρι και την ίδια την Ξάνθη μπορούσε να αγοράσει χωρίς να υπάρξει πρόβλημα. Πως προκύπτει ευθύνη για τον ΠΑΟΚ;».

Αναφερόμενος στις εξελίξεις τόνισε:

«Η Βόρεια Ελλάδα και το σύνολο των φιλάθλων του ΠΑΟΚ σε όλο τον κόσμο, βράζουν. Δεν μπορώ να ξέρω ποιες θα είναι οι αντιδράσεις και οι εξελίξεις. Σίγουρα πάντως θα έχουμε αντιδράσεις και μάλιστα αντιδράσεις που δεν θα έχουν προηγούμενο. Μας αντιμετωπίζουν σαν πολίτες β’ κατηγορίας. Δεν σεβάστηκαν τίποτα. Εμείς από την πλευρά μας ως ΠΑΕ, θα ετοιμαστούμε για μεγάλες δικαστικές μάχες. Θα αποδείξουμε την σκευωρία και μετά θα αναζητήσουμε ευθύνες για όσα έχουμε υποστεί. Η κυβέρνηση και ο Πρωθυπουργός πρέπει να πάρουν θέση για την εισήγηση. Το ζήτημα κρίνει την Εθνική συνοχή της χώρας. Ο Μαρινάκης, ο Αυγενάκης και τα μέλη της ΕΕΑ εκεί οδηγούν, να χωριστεί η Ελλάδα στα δύο. Ο κ. Αυγενάκης και ο κ. Μαρινάκης βλέπουν στους εφιάλτες τους τον κ. Σαββίδη, που έσπασε το απόστημα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Την ημέρα που ο ΠΑΟΚ είναι πρωτοπόρος στην βαθμολογία βγαίνει μια απόφαση που κρατά όμηρο τον ΠΑΟΚ. Ο κ. Σαββίδης έκανε ξανά πρωταθλητή τον ΠΑΟΚ μετά από 34 χρόνια και αυτό δεν μπορεί να το αντέξει ο κ. Μαρινάκης και ο Ολυμπιακός».

Μιλώντας για πραγματικές περιπτώσεις επηρεασμού ομάδων στο ελληνικό ποδόσφαιρο, τόνισε:

«Ο κ. Μαρινάκης, μέσω της Alter ego, ετοιμάζεται να πάρει τη Forthnet. Να μας εξηγήσουν, πως γίνεται τον Αύγουστο, που ο κ. Μαρινάκης είναι εν δυνάμει αγοραστής της εταιρίας, η NOVA υπογράφει 3ετές συμβόλαιο με τον Άρη για 7,5 εκατομμύρια ευρώ, όταν είχε συμβόλαιο 2 εκατομμύρια ευρώ με την ΕΡΤ. Πως υπογράφει 3ετές η ΠΑΕ Άρης; Εδώ υπάρχει ένα ξεκάθαροι ζήτημα επιρροής μέσω της NOVA σε πολλές ομάδες. Τα τηλεοπτικά είναι το 70%-80% του μπάτζετ των περισσότερων ομάδων, το οποίο ουσιαστικά ελέγχεται από τον κ. Μαρινάκη. Εμείς συλλέγουμε στοιχεία και θα τα καταθέσουμε εκεί που πρέπει.

Σαφέστατα υπάρχει αθέμιτος ανταγωνισμός. Πόσο τυχαίο είναι το γεγονός ότι μετά το Βόλος – Ολυμπιακός 0-0, σταμάτησε η πληρωμή των δόσεων της NOVA στον Βόλο, όπως κατήγγειλε ο κ. Μπέος;» είπε ο αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ.

Ακόμη αναφέρθηκε και στην περίπτωση του ποδοσφαιριστή Μασούρα: «Ο Μασούρας κόστισε ένα εκατομμύρια ευρώ και τριγυρίζει ανάμεσα σε Λάρισα, Πανιώνιο και Ολυμπιακό, μια κανονική τριγωνική συναλλαγή. Στις εκλογές της ΕΠΟ, υπήρξε μια συνεννόηση της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού, για να βγει ο κ. Λυσσάνδρου. Η ψήφος του Ολυμπιακού τον έκανε πρόεδρο, γιατί ο Ολυμπιακός πήρε και τον Πανιώνιο μαζί του. Κι εδώ μιλάμε για πραγματικές πολυϊδιοκτησίες. Μιλάμε για επιρροή. Το άρθρο 69 παράγραφος 2, μιλά για επιρροή. Εδώ υπάρχει ξεκάθαρη επιρροή».

Απαντώντας στην ανακοίνωση του Ολυμπιακού, που ζητά να μην υπάρχουν παρεμβάσεις στη δικαιοσύνη, ο Μάκης Γκαγκάτσης, δεν μάσησε τα λόγια του:

«Είναι αστείο να μιλά ο Ολυμπιακός για παρεμβάσεις στη δικαιοσύνη, όταν υπάρχουν δίκες σε εκκρεμότητα, όπως οι δίκες για τα στημένα, για σύσταση συμμορίας και αλλοίωση αποτελεσμάτων. Μια δίκη, η οποία ευτυχώς έχει μάρτυρες εν ζωή! Ελπίζουμε οι μάρτυρες να μη χάσουν τη λαλιά τους και να μην αλλάξουν τις καταθέσεις, που έχουν δώσει. Θα δούμε τι θα καταθέσουν», είπε ο αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ.

«Ο Σαββίδης είναι αυτός που πονάει τον Μαρινάκη»

Ακόμη όπως είπε, ο Μάκης Γκαγκάτσης: «Ο ΠΑΟΚ είναι η μοναδική ομάδα που γεννά οπαδούς από τους οπαδούς του. Ο κ. Σαββίδης έσπασε ένα απόστημα. Ο κ. Σαββίδης είναι αυτός που πονάει τον Μαρινάκη».

Για την εξαγορά της Forthnet από τον Ολυμπιακό ο Μάκης Γκαγκάτσης, αναρωτήθηκε… «Ας μας εξηγήσουν πώς γίνεται ενώ ο κ.Μαρινάκης είναι εν δυνάμει αγοραστής της Nova, ομάδες όπως ο Άρης να υπογράφουν τριετές συμβόλαιο με εφτά εκατομμύρια».

«Συνεννόηση ΑΕΚ και Ολυμπιακού»

Ο Μάκης Γκαγκάτσης κατήγγειλε επίσης: «Υπάρχει συνεννόηση ΑΕΚ και Ολυμπιακού και μετά την εκλογή Λυσάνδρου στη Λίγκα. Η συμμαχία ήταν για τις εκλογές και από εκεί και πέρα υπάρχει συνεννόηση. Ο ΠΑΟΚ ψήφισε λευκό για τον Μπαταγιάννη στις εκλογές της Λίγκας, δεν τον στήριξε ποτέ. Ήταν ο μόνος υποψήφιος και εκλέχτηκε».

Για την ρατσιστική ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

«Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού χαρακτήρισε Ρώσο ρατσιστικά τον κ. Σαββίδη. Θα πω συγχαρητήρια σε ρεπόρτερ της ΑΕΚ τον κ. Κετσετζόγλου, όπως είπα και πριν για έναν άλλον που αντέδρασε στην ρατσιστική ανακοίνωση του Ολυμπιακού κατά του κ. Σαββίδη. Ο Ολυμπιακός είναι υποκινητής της βίας. Η οικογένεια Σαββίδη είναι πιο Έλληνες από τους Έλληνες. Ο μόνος ανθέλληνας είναι ο Αυγενάκης που δημιουργεί Εθνικό θέμα με την απόφαση αυτή».

Για την διάδοχη κατάσταση στην ΕΠΟ και αν συμφωνεί να αναλάβει κάποιος από το 2004:

«Είναι ευχής έργον κάποιος από το 2004 να διεκδικήσει την προεδρία της ΕΠΟ. Υπάρχει πρόεδρος τώρα και δεν θέλω να πω κάτι. Έχει έξι μήνες θητείας ο κ. Γραμμένος και δεν θέλω να σχολιάσω περαιτέρω».

Για το VAR τόνισε:

«Εμείς ήμασταν πρωτοστάτες να έρθει το VAR, να έρθουν οι ξένες διαιτητές. Με το VAR γίνονται λάθη, αλλά διορθώνονται και πολλά λάθη. Υπάρχει πίεση από media, ομάδες, προς τους διαιτητές, όμως είναι δέσμευση της Κυβέρνησης ότι μέχρι την έναρξη των πλέι οφ, να έχει μπει η γραμμή του οφσάιντ. Δεν κοστίζει πολλά. Αν η Πολιτεία δεν πλήρωνε το ποσό θα έπρεπε να το χρηματοδοτήσουμε εμείς σαν ΠΑΕ. Δεν ξέρω τι πλήρωσαν οι κάθε χώρες. Εμείς είμαστε υπέρ του VAR, έστω και κολοβό».

Για την ΦΙΦΑ, την επιτροπεία και τους ξένους διαιτητές: «Πολύ σωστά θα έρθει ξένος αρχιδιαιτητής. Κανένας Έλληνας δεν μπορεί να αντέξει την πίεση και την τοξικότητα. Η Διεθνής επιτροπεία δεν προσέφερε κάτι αυτά τα χρόνια πέρα από δικαιολογίες. Να υπάρχει έλεγχος από την ΦΙΦΑ, όχι όμως επιτροπεία όπως υπήρχε αυτή την τριετία. Δεν απέδωσε αυτά που έπρεπε να αποδώσει».

  • // Πρόσφατα //
  • // Δημοφιλή //

Επέστρεψε με απουσίες ο ΠΑΟΚ

To πρώτο βραβείο του Ζίβκοβιτς

Ο ΠΑΟΚ και τα Play Off

«Ο λόγος που πήγα στη Μίντλεσμπρο»

Έτσι παίζει η Κράσνονταρ

«Δε δόθηκε πέναλτι στον Βόλο»

Η άποψη Μέσι για Ουαγκέ

Δολοφόνησαν διαιτητή στην Ιταλία

Κράσνονταρ, μια ομάδα ετών 12

Οι αριθμοί του Κράσνονταρ-ΠΑΟΚ

Μυρίζει έντονα Ελλάδα

Αντίο Τσόλακ στην… πρώην

Το ταξίδι στο Κράσνονταρ (video)

Γράφουν ονόματα στην χρυσή Βίβλο του ΠΑΟΚ

Κάνει «ντεμπούτο» η δεύτερη! (pic)

«Θα είχε 5.000 ΠΑΟΚτσήδες στο Κράσνονταρ»

«Μπορούμε να τα καταφέρουμε»

Αντίο στον Λημνιό με… στιγμές (video)

Με την ευχή της Μπαρτσελόνα (pic)

Στο όριο Μιχαηλίδης- Πέλκας!

Ξανά στην Ιτιχάντ ο Πρίγιοβιτς

Έπος: Σύνθημα του ΠΑΟΚ με βιολί (video)

«Ετοιμαστείτε για τον… Τσόκιγκολ»

Μήνυμα Ουαγκέ στα ελληνικά! (pic)

Ήρθαν προτάσεις για Ζαμπά!

Επίσημο: Στον ΠΑΟΚ και ο Τσόλακ! (video)

Τώρα: Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε τον Ουαγκέ!

Πάει Γ’ Εθνική ο Πανιώνιος!

Με κόσμο ή χωρίς οι όμιλοι του Champions League;

Το… απρόοπτο με Ουαγκέ

Αυτό είναι το deal ΠΑΟΚ-Ριέκα-Τσόλακ

Παίρνει Ουαγκέ από Μπαρτσελόνα ο ΠΑΟΚ!

Ήρθαν προτάσεις για Ζαμπά!

Εκτός Ευρώπης ο Ζαμπά

Χωρίς Τσόλακ-Ουαγκέ στη Ρωσία

Η συμφωνία με Μπαρτσελόνα για Ουαγκέ

Έκλεισε ο Τσόλακ!

Ζεσούς και Βάιγκλ «πλακώθηκαν» πριν τον ΠΑΟΚ!

Η ιδιωτική πτήση του Τσόλακ και ο χρόνος

Η εκτίμηση Σαββίδη σε Ρέμπε (pic)

Ενήμερος για ΠΑΟΚ ο Τσόλακ

Πρόβλημα με το αεροπλάνο

Έφτασε ο Τσόλακ! (pics+vid)

«Στο νέο μας σπίτι» (pic)

Δηλώθηκαν στη λίστα Τσόλακ-Ουαγκέ

Κεραυνοί Τσιστιακόφ για ΟΣΦΠ

Στη Θεσσαλονίκη ο Ουαγκέ (pics+videos)

Η Μπεσίκτας, ο ΠΑΟΚ και ο Ουαγκέ

Παντρεύεται ο Νινούα! (pic)

Ιατρικά, υπογραφές και… λίστα

Ένας… μπομπέρ για τον ΠΑΟΚ (video)

Ξεκίνησε για Θεσσαλονίκη ο Τσόλακ

Όσα (δεν) ξέρετε για τον Ουαγκέ

Το… CV του Ουαγκέ (videos)

Θυμήθηκε τον ΠΑΟΚ ο Χατσερίδης

Ημέρα Ουαγκέ στον ΠΑΟΚ!

Σαρώνει και στην Ευρώπη ο Τζόλης

Δίπλα στον ΠΑΟΚ ο Σαββίδης!

Αναχώρησε για Koλωνία ο Λημνιός!

To πρώτο βραβείο του Ζίβκοβιτς

Ο ΠΑΟΚ και τα Play Off

Η άποψη Μέσι για Ουαγκέ

Οι αριθμοί του Κράσνονταρ-ΠΑΟΚ

Αντίο Τσόλακ στην… πρώην

Το ταξίδι στο Κράσνονταρ (video)

Κάνει «ντεμπούτο» η δεύτερη! (pic)

Επέστρεψε με απουσίες ο ΠΑΟΚ

Χωρίς Λοβ ο ΠΑΟΚ

Το συγκλονιστικό μήνυμα του Γιαννάκη! (pic)

Ήττα συμπερασμάτων για τον ΠΑΟΚ

Τα… καλύτερα του Προμηθέας-ΠΑΟΚ (video)

Μέξας: «Έχουμε ακόμα δρόμο»

Έπεσε… μαχόμενος στην Πάτρα

Δολοφόνησαν διαιτητή στην Ιταλία

Με κόσμο ή χωρίς οι όμιλοι του Champions League;

Άκπομ: «Ανανεώθηκα στον ΠΑΟΚ»

Η Λίβερπουλ… σάρωσε την Τσέλσι

Έτσι παίζει η Κράσνονταρ

Κράσνονταρ, μια ομάδα ετών 12

Μυρίζει έντονα Ελλάδα

Κατρακύλα για τον Πανιώνιο

Το… «Κολοσσαίο» σου κόβει την ανάσα!

Το εντυπωσιακό γήπεδο της Κράσνονταρ (pics)