Στα… χαρακώματα Βόλος-Κούγιας

Γίνεται της… ανακοίνωσης

Στα χαρακώματα βρίσκονται οι ΝΠΣ Βόλος και Αλέξης Κούγιας με τις δύο πλευρές να ανταλλάσσουν ανακοινώσεις, που εμπεριέχουν ειρωνείες και προσβολές.

Η ομάδα από τον Βόλο εξέδωσε ανακοίνωση για τον ιδιοκτήτη της ΑΕΛ και την αναφορά του στο παιχνίδι κόντρα στη Λαμία.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει:

«Ως ΠΑΕ Βόλος αισθανόμαστε την ανάγκη να απαντήσουμε στον γνωστό Αλέκο του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Του υπενθυμίζουμε λοιπόν ότι βρισκόμαστε στο 2020 και όχι στο 2011 όπου ως ψευδομάρτυρας όπως έχει αποδειχθεί, υποδείκνυε -σύμφωνα με τα δικά του λεγόμενα- στην Εισαγγελέα κα Πόπη Παπανδρέου το πώς θα συνάψει ένα κατάπτυστο κατηγορητήριο στέλνοντας αθώους ανθρώπους στη φυλακή.

Ως ΠΑΕ Βόλος χαιρόμαστε ιδιαίτερα που η Εισαγγελία διερευνά τον αγώνα Βόλος – Λαμία, έπειτα από δική μας καταγγελία και μηνυτήρια αναφορά, την επομένη κιόλας την εν λόγω αναμέτρησης.

Και χαιρόμαστε ακόμα περισσότερο που τον συγκεκριμένο αγώνα τον διερευνά μία Εισαγγελέας με ήθος και αξία όπως η κα Βιργινία Σακελλαροπούλου.

Ευχόμαστε, δε, ο αγώνας Βόλος – Λαμία να αποτελέσει την αρχή ώστε να βρεθούν – εάν και εφόσον υπάρχουν- στοιχεία και να οδηγηθούν οι πραγματικοί ένοχοι εκεί που τους αξίζει.

Κλείνοντας, είμαστε σίγουροι ότι εν έτη 2020 νοοτροπίες και συμπεριφορές όπως του Αλέκου Κούγια δεν μπορούν να επηρεάσουν Δικαστικές συνειδήσεις. Πολύ δε περισσότερο όταν αναφερόμαστε σε μία Δικαστική λειτουργό όπως η κα Βιργινία Σακελλαροπούλου.

ΥΓ.: Αλέκο τις απειλές να τις αφήσεις για αλλού. Εξάλλου το ύψους σου δεν σου το επιτρέπει.

Και μην ξεχνάς. Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται

ΥΓ2: Αλέκο άσε τις ανακοινώσεις και ασχολήσου με την ομάδα σου, γιατί η νέα χρονιά θα είναι πολύ δύσκολη».

Αρκετή ώρα αργότερα ο Κούγιας απάντησε με την εξής ανακοίνωση που αναφέρεται κυρίως στον Αχιλλέα Μπέο:

«Την ημέρα που θα βάλετε έστω και ένα ονοματεπώνυμο ιδιοκτήτου – Προέδρου – Διευθύνοντος Συμβούλου στις ανακοινώσεις που γράφει ο πραγματικός ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Αχιλλέας Μπέος θα δώσω βαρύτητα στα όσα λέτε – λέει, αφού αυτός τα λέει και αυτός τα ακούει και κανένας άλλος, ο Αχιλλέας.

Αχιλλέα, επειδή γνωρίζω ότι ήδη σε έχει λούσει κρύος ιδρώτας, γιατί τελευταία σου ελπίδα είναι η θέση του Δημάρχου, σου λέω ότι καλά κάνεις και αγωνιάς, γιατί είναι γνωστή η παράβαση καθήκοντος με θύμα σου τον κ. Καρεκλίδη τον ιδιοκτήτη του ομίλου της Μαγνησίας και γιατί επίσης γνωρίζεις το τι παράνομο έκανες με τις αφίσες της πρώην γυναίκας σου και τα εμετικά σχόλια πάνω σε αυτές, που κόλλαγε ο στενός συνεργάτης σου στον Πανιώνιο Οικονομίδης στις κολώνες της Σαρωνίδας, μετά το δικαστήριο που έχασες για την επιμέλεια και τη διατροφή του παιδιού σου, αλλά και γιατί γνωρίζεις ότι τόσο η Εισαγγελέας Εφετών κυρία Βιργινία Σακελλαροπούλου όσο και η Πρόεδρος της Επιτροπής Δεοντολογίας κυρία Λουΐζα Ιωαννίδου πολύ εύκολα θα καταλάβουν ότι ο πραγματικός ιδιοκτήτης της Πύδνας Κίτρους – ΝΠΣ Βόλος είσαι μόνο εσύ και κανένας άλλος και το πρόσωπου που πρέπει να διερευνήσουν, αν έχει σχέση με το στημένο ή όχι παιχνίδι ΝΠΣ Βόλος – Λαμία όσον αφορά τον Βόλο, είσαι μόνο εσύ και κανένας άλλος.

Καλές είναι οι μεταμεσονύκτιες τηλεοπτικές εμφανίσεις και οι μονόλογοι στην εκπομπή του Θωμαΐδη σε ένα από τα κανάλια της «Συμμαχίας», έστω και αν η τηλεθέαση είναι από 0,70% έως 2%, αλλά να θυμάσαι ότι «η στάμνα πάει πολλές φορές στη βρύση, αλλά μια φορά σπάει» και το πρόβλημα σου είναι ότι τα παιδιά σου μεγάλωσαν και δεν μπορείς να τα επικαλείσαι για να σε λυπηθούν όλοι όσοι συκοφαντείς και βρίζεις, αλλά και οι Δικαστές και οι Εισαγγελείς σε έμαθαν και δυστυχώς για σένα εκτιμούν ιδιαίτερα και την Εισαγγελέα κυρία Πόπη Παπανδρέου και την τότε προϊσταμένη της Εισαγγελέα Εφετών κυρία Ελένη Ράικου και τον Ανακριτή που σε έβαλε φυλακή και τα Συμβούλια Πλημμελειοδικών και Εφετών που σε κράτησαν φυλακή αρκετούς μήνες και τους Δικαστές του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων που σε καταδίκασαν ομόφωνα σε πρώτο βαθμό.

Δυστυχώς είσαι τόσο αγνώμων αλλά και τόσο αγράμματος, που όταν λες εμένα ψευδομάρτυρα είναι σαν να ομολογείς ότι, αφού εγώ είπα ψέματα για να αθωωθείς, αν έλεγα την αλήθεια για το τι πράγματι έκανες θα καταδικαζόσουνα και από το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων και τώρα ούτε Δήμαρχος θα ήσουν ούτε θα προσπαθούσες να κοροϊδεύεις τον κόσμο με την αθωότητα σου, αφού αθωώθηκες από τα ψέματα μου.

Για άλλη μια φορά θα σου πω ότι τέτοια περίπτωση ανθρώπου δεν έχει ξαναγεννηθεί στον κόσμο, αφού και στον Μαρινάκη που έδωσε στη φουκαριάρα τη γυναίκα σου, που βρίζεις και ξεφτιλίζεις κάθε μέρα, 300.000€ για να σε βγάλει από τη φυλακή προσπαθείς να κάνεις κακό και εμένα που απέκρυψα από το δικαστήριο την πραγματική σου προσωπικότητα, γιατί λυπήθηκα τα παιδιά σου και τήρησα τον λόγο μου ότι θα σε σώσω με μάρτυρες τον Αποστόλη τον Γαλάτη και τη δικηγόρο σου την Κασσιανή στον Αλμυρό που συναντηθήκαμε, αντί να με ευγνωμονείς, προσπαθείς χωρίς αποτέλεσμα βέβαια γιατί όλοι πλέον γνωρίζουν και καταλαβαίνουν ποιος είσαι, να με μειώσεις.

Δυστυχώς για σένα το τέλος είναι πολύ κοντά και ο καθένας στη ζωή παίρνει ό,τι πραγματικά του αξίζει.

Ρίξε μια ματιά από το 1981 που είμαι ιδιοκτήτης ποδοσφαιρικών ομάδων που βρίσκονται όλοι όσοι προσπάθησαν να μου κάνουν κακό στο ποδόσφαιρο, χωρίς ποτέ εγώ να τους πειράξω, ενώ εγώ το μόνο το οποίο έκανα ήταν να προσπαθώ να υπερασπίσω τα δίκαια συμφέροντα των ομάδων μου.

Οι περισσότεροι από αυτούς στο τέλος έγιναν πελάτες μου για να τους υπερασπιστώ στα Δικαστήρια και να τους σώσω».

loading...
  • // Πρόσφατα //
  • // Δημοφιλή //

Μαθαίνει πρόγραμμα ο ΠΑΟΚ Β

Η Ρεάλ έκανε δημόσια καταγγελία

Μεταδόσεις με EuroLeague

Επιστροφή στην… κανονικότητα

Τα πρωτοσέλιδα 19/3 (video)

Επιστροφή στη δράση!

Για αυτό είναι κορυφαίος ο Ντεσπόντοφ

Η Τράμπζονσπορ απειλεί τον διαιτητή!

Μιλενκόσκι: «Δείξαμε την ποιότητα μας»

ΠΑΟΚτσήδικο πάρτι στη Στουτγάρδη (pic)

Τα «μαγικά» χαρτάκια για Παναθηναϊκό

Η περηφάνια του ΠΑΟΚ για τον Ντεσπόντοφ (pic)

Η μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού (video)

Ανακοίνωσε Τούντορ η Λάτσιο (pics)

Και τώρα ραντεβού στο Παλατάκι!

Έκανε την ανατροπή και μπήκε Play Off ο ΠΑΟΚ!

Η Τούμπα… γέμισε την ψυχή του Μιρτσέα

Περνάει δύσκολα στην Τουρκία ο Σάντος

Έκτακτο: Απολύεται ο προπονητής της Μπριζ!

Σοκαριστική συμπεριφορά Κούγια! (videos)

Τραγωδία με φόντο τον ΠΑΟΚ (vids)

Όταν ο ΠΑΟΚ διαλύει τους Ευρωπαίους (videos)

Το αντίο του ΑΣ ΠΑΟΚ στον 15χρονο Γιάννη

Το ΠΑΟΚ-Μπριζ που λίγοι θυμούνται (video)

Νιώθεις από ΠΑΟΚ;

Στην Ευρώπη σκοράρει κατά ριπάς

To γκολ του «Zile» από μέσα! (video)

Ο ΠΑΟΚ στο top-10 της Ευρώπης στο σκοράρισμα!

Μ. Λουτσέσκου: «Τρελή η κατάσταση στην Τούμπα»

Μπριζ: Φόβοι για υποτροπή του Μινιολέ!

Η μάχη των σκόρερ του ΠΑΟΚ

Έβαλε «φωτιά» στα play out ο Βόλος

Συγκλονισμένοι όλοι στη Φιορεντίνα

Χαλαρή και άνετη η Κ17 του ΠΑΟΚ

Η Ρεάλ έκανε δημόσια καταγγελία

Η Τράμπζονσπορ απειλεί τον διαιτητή!

Ανακοίνωσε Τούντορ η Λάτσιο (pics)

Απειλεί με αποχώρηση η Φενέρ

Ο Ολυμπιακός θέλει να κρατήσει τον Ποντένσε

«Βέλη» και στη διοίκηση της Κλαμπ Μπριζ!

Επίσημο: Απολύθηκε ο Ντέιλα από την Μπριζ

Έκτακτο: Απολύεται ο προπονητής της Μπριζ!

Μπριζ: Φόβοι για υποτροπή του Μινιολέ!

Ήττα για τη… διπρόσωπη Κλαμπ Μπριζ!