Στον… αέρα τα διαρκείας!

Κυκλοφόρησαν τα διαρκείας του μπασκετικού Δικεφάλου

Στον αέρα είναι από σήμερα (10/8) τα εισιτήρια διαρκείας του μπασκετικού ΠΑΟΚ με τους «ασπρόμαυρους» να βγάζουν νέα ανακοίνωση με τις τιμές και τον τρόπο διάθεσης τους.

Αναλυτικά από την επίσημη ανακοίνωση:

Στις μεγάλες στιγμές και στους τίτλους ήμασταν μαζί!

Στις πίκρες και στους χαμένους τελικούς ήμασταν μαζί!

Στα εύκολα, αλλά και στα δύσκολα ήμασταν πάντα μαζί!

Έτσι και τώρα, αυτή την δύσκολη και ιδιαίτερη στιγμή θα την περάσουμε μαζί! Ακόμη κι αν -εδώ και αρκετό καιρό- είμαστε σε απόσταση!

Μαζί μας και στο νέο ξεκίνημα! #PAOK4EVER

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι από την Δευτέρα 10 Αυγούστου 2020 στις 10:00 το πρωί, αρχίζει η διάθεση εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ για την αγωνιστική περίοδο 2020-21.

Σεβόμενοι την επιθυμία των φιλάθλων για στήριξη, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στην έκδοση των εισιτηρίων διαρκείας, δίνοντας τη δυνατότητα στον κόσμο μας να έχει ενεργή συμμετοχή σε αυτή την νέα προσπάθεια! Ακόμη κι αν θα χρειαστεί να είμαστε σε απόσταση. #PAOK4EVER

Αναλυτικά οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας της περιόδου 2020-21 είναι:

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Εισιτήριο ανανέωσης

Κάθε κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας της προηγούμενης σεζόν (2019-20) έχει έως τη Δευτέρα 31 Αυγούστου 2020 δικαίωμα να ανανεώσει τη θέση του σε προνομιακή τιμή.

Από την Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2020 οι θέσεις που δεν ανανεώθηκαν ελευθερώνονται και γίνονται διαθέσιμες προς πώληση στον οποιοδήποτε ενδιαφερόμενο.

Νέο εισιτήριο

Για την αγορά νέου εισιτηρίου διαρκείας είναι απαραίτητη η προσκόμιση της ταυτότητας και του ΑΜΚΑ.

Παιδικό εισιτήριο

Παιδιά έως 12 ετών (γεννηθέντες από την 1/1/2008 και μετά), πληρώνουν παιδικό εισιτήριο που κοστίζει 50€ για την κατηγορία White και 70€ για την κατηγορία Black. Για την αγορά παιδικού εισιτηρίου απαιτείται φυσική παρουσία του γονέα ή κηδεμόνα. Είναι απαραίτητη η προσκόμιση του ΑΜΚΑ και το πιστοποιητικό γέννησης του παιδιού.

Εισιτήριο Ανέργων/Φοιτητών

Οι άνεργοι και οι φοιτητές με την προσκόμιση της ταυτότητας και του ΑΜΚΑ μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια διαρκείας τους στην τιμή των 50€ στα διαζώματα 104-105. Για την αγορά φοιτητικού εισιτηρίου είναι απαραίτητη η προσκόμιση της φοιτητικής ταυτότητας ή η βεβαίωση σπουδών σε ισχύ. Για την αγορά εισιτηρίου ανέργων απαιτείται η προσκόμιση βεβαίωσης ανεργίας σε ισχύ.

Εισιτήριο ΑΜΕΑ

Για την έκδοση εισιτηρίου διαρκείας ΑΜΕΑ, στην εκπτωτική τιμή των 50€ είναι απαραίτητη προϋπόθεση η προσκόμιση πιστοποιητικού αναπηρίας με ποσοστό 67% και πάνω.

Εταιρικά

Υπάρχει η δυνατότητα αγοράς ειδικών θέσεων BOX, εντός αγωνιστικού χώρου έπειτα από επικοινωνία με το τμήμα marketing της ΚΑΕ ΠΑΟΚ (2310-472551, mail: marketing@paokbc.gr ).

Τα BOX, μπορούν να φιλοξενήσουν μέχρι και 6 φιλάθλους, δίνουν την δυνατότητα σταθερής διαφημιστικής πινακίδας για όλους τους εντός έδρας αγώνες του ΠΑΟΚ και κοστίζουν 5.000€.

ΤΡΟΠΟΙ ΑΓΟΡΑΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να γίνουν κάτοχοι του εισιτηρίου διαρκείας της ΚΑΕ ΠΑΟΚ για την επόμενη σεζόν με τους ακόλουθους τρόπους:

-Αγορά από ειδικά διαμορφωμένο εκδοτήριο στο “PAOK Sports Arena”, όπου υπάρχει η δυνατότητα να πληρώσουν με μετρητά ή με πιστωτική κάρτα* και να παραλάβουν την κάρτα τους είτε από τα εκδοτήρια του γηπέδου από την 1η Σεπτεμβρίου 2020, είτε να επιλέξουν να τους αποσταλεί στη διεύθυνση που θα δηλώσουν με επιβάρυνση 4€.

Το ωράριο λειτουργίας του εκδοτηρίου εισιτηρίων στο “PAOK Sports Arena” είναι:

Δευτέρα-Παρασκευή 10:00-18:00

*Υπάρχει η δυνατότητα αποπληρωμής σε 6 άτοκες δόσεις. Δεν γίνονται δεκτές οι κάρτες της AMERICAN EXPRESS και της Diners Club.

-Κατάθεση σε λογαριασμό της ΚΑΕ ΠΑΟΚ στην τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ

(λογαριασμός: 5212043379874 – ΙΒΑΝ: GR 9001722120005212043379874)

Οι φίλαθλοι που θα επιλέξουν την κατάθεση, θα πρέπει να στέλνουν με mail (tickets@paokbc.gr) ή φαξ (+30 2310 476313) το καταθετήριο, την αστυνομική ταυτότητα, το ΑΜΚΑ, ένα τηλέφωνό επικοινωνίας, την κατηγορία εισιτηρίου που επιθυμούν να αγοράσουν, αλλά και τον τρόπο που θα παραλάβουν την κάρτα (παραλαβή από το εκδοτήριο από 1 Σεπτεμβρίου 2020 ή αποστολή στη διεύθυνση που θα δηλώσουν με επιβάρυνση 4€)*.

*Αν επιθυμούν την αποστολή του εισιτηρίου με courier θα πρέπει να καταθέσουν το ποσό της αξίας του εισιτηρίου +4€.

-Η OnLine αγορά εισιτηρίων διαρκείας της ΚΑΕ ΠΑΟΚ για την αγωνιστική περίοδο 2020-21, θα είναι δυνατή από το δίκτυο της Ticketmaster από την 1η Σεπτεμβρίου 2020.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΖΟΝ 2020-21

Η αγορά εισιτηρίου διαρκείας δεν εξασφαλίζει τη ζωντανή παρακολούθηση των εντός έδρας αγώνων της ομάδας μας, καθώς αυτή θα εξαρτηθεί από τα εκάστοτε ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα διεξαγωγής αθλητικών συναντήσεων που θα εκδώσουν οι αρμόδιοι φορείς.

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ διατηρεί το δικαίωμα να μεταφέρει τον κάτοχο κάθε εισιτηρίου σε οποιαδήποτε θέση του διαζώματος που αναγράφεται στην κάρτα του ή άλλου διαζώματος αντίστοιχης αξίας, σε εκτέλεση των οδηγιών του υγειονομικού πρωτοκόλλου που αφορά στη διεξαγωγή της αντίστοιχης αθλητικής συνάντησης.

Σε περίπτωση διεξαγωγής κάποιου ή όλων των αγώνων χωρίς την παρουσία φιλάθλων, ο κάτοχος του εισιτηρίου διαρκείας δεν έχει κανένα δικαίωμα για υπαναχώρηση ή / και επιστροφή του συνόλου ή μέρους του αντιτίμου του εισιτηρίου διαρκείας ή / και αποζημίωσης οποιασδήποτε άλλης μορφής.

Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας θα μπορούν να παραλάβουν τις κάρτες τους από την 1η Σεπτεμβρίου 2020, μαζί με το αντίστοιχο παραστατικό.

ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Όλοι οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας της σεζόν 2020-21 θα έχουν έκπτωση 15% για αγορές από την μπουτίκ και το eshop της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, καθώς και ειδικά προνόμια σε προϊόντα και υπηρεσίες από τους χορηγούς της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επικοινωνεί: Στα τηλέφωνα: 2310-472551, 2310-472561 ή / και στο email: tickets@paokbc.gr
#PAOK4EVER

loading...
  • // Πρόσφατα //
  • // Δημοφιλή //

Μαθαίνει πρόγραμμα ο ΠΑΟΚ Β

Η Ρεάλ έκανε δημόσια καταγγελία

Μεταδόσεις με EuroLeague

Επιστροφή στην… κανονικότητα

Τα πρωτοσέλιδα 19/3 (video)

Επιστροφή στη δράση!

Για αυτό είναι κορυφαίος ο Ντεσπόντοφ

Η Τράμπζονσπορ απειλεί τον διαιτητή!

Μιλενκόσκι: «Δείξαμε την ποιότητα μας»

ΠΑΟΚτσήδικο πάρτι στη Στουτγάρδη (pic)

Τα «μαγικά» χαρτάκια για Παναθηναϊκό

Η περηφάνια του ΠΑΟΚ για τον Ντεσπόντοφ (pic)

Η μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού (video)

Ανακοίνωσε Τούντορ η Λάτσιο (pics)

Έκανε την ανατροπή και μπήκε Play Off ο ΠΑΟΚ!

Η Τούμπα… γέμισε την ψυχή του Μιρτσέα

Περνάει δύσκολα στην Τουρκία ο Σάντος

Έκτακτο: Απολύεται ο προπονητής της Μπριζ!

Σοκαριστική συμπεριφορά Κούγια! (videos)

Τραγωδία με φόντο τον ΠΑΟΚ (vids)

Όταν ο ΠΑΟΚ διαλύει τους Ευρωπαίους (videos)

Το ΠΑΟΚ-Μπριζ που λίγοι θυμούνται (video)

Το αντίο του ΑΣ ΠΑΟΚ στον 15χρονο Γιάννη

Νιώθεις από ΠΑΟΚ;

Στην Ευρώπη σκοράρει κατά ριπάς

Ο ΠΑΟΚ στο top-10 της Ευρώπης στο σκοράρισμα!

To γκολ του «Zile» από μέσα! (video)

Μ. Λουτσέσκου: «Τρελή η κατάσταση στην Τούμπα»

Μπριζ: Φόβοι για υποτροπή του Μινιολέ!

Η μάχη των σκόρερ του ΠΑΟΚ

Έβαλε «φωτιά» στα play out ο Βόλος

Συγκλονισμένοι όλοι στη Φιορεντίνα

Χαλαρή και άνετη η Κ17 του ΠΑΟΚ

Πρόβλημα στην Μπριζ με τον Μινιολέ!

Η Ρεάλ έκανε δημόσια καταγγελία

Η Τράμπζονσπορ απειλεί τον διαιτητή!

Ανακοίνωσε Τούντορ η Λάτσιο (pics)

Απειλεί με αποχώρηση η Φενέρ

Ο Ολυμπιακός θέλει να κρατήσει τον Ποντένσε

«Βέλη» και στη διοίκηση της Κλαμπ Μπριζ!

Επίσημο: Απολύθηκε ο Ντέιλα από την Μπριζ

Έκτακτο: Απολύεται ο προπονητής της Μπριζ!

Μπριζ: Φόβοι για υποτροπή του Μινιολέ!

Ήττα για τη… διπρόσωπη Κλαμπ Μπριζ!