«Το μεγάλο πριμ είναι οι όμιλοι»

Οι δηλώσεις του Αμπέλ Φερέιρα πριν το ματς με την Κράσνονταρ

Για την πρόκληση της παρουσίας του ΠΑΟΚ στους ομίλους του Champions League, μίλησε ο Αμπέλ Φερέιρα στη συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε ενόψει της αναμέτρησης του Δικεφάλου με την Κράσνονταρ για τα Play Off πρόκρισης στη κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Aναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής του ΠΑΟΚ:

Για το αν είναι μεγάλες οι διαφορές του αγώνα επειδή πρόκειται για διπλές αναμετρήσεις: «Για εμάς το παρελθόν είναι ένα μεγάλο μάθημα. Κοιτάμε μόνο το παρόν και το μέλλον και αυτό έχει να κάνει μόνο για τα ματς με την Κρασνοντάρ. Θα είναι διαφορετική η προετοιμασία μας για αυτά τα παιχνίδια και είμαστε έτοιμοι για να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες της αναμέτρησης, ακόμα και αν πρόκειται για δυο παιχνίδια. Πιστεύω ότι κάναμε καλή προετοιμασία και είμαστε έτοιμοι».

Για το αν θα έρθει στο παιχνίδι ο Ιβάν Σαββίδης και για το αν υπάρχει πριμ πρόκρισης στους ομίλους του Champions League: «Για εμάς το μεγαλύτερο… πριμ από την παρουσίας μας στους ομίλους δεν μπορεί να υπάρξει. Για αυτό προσπαθούμε όλοι κάθε μέρα. Η παρουσία μας και μόνο στους ομίλους είναι το μεγαλύτερο πριμ. Αυτό έχουμε στόχο για αυτό προσπαθούμε και αυτός είναι ο στόχος μας.

Ο στόχος μας παραμένει ο ίδιος, ανεξάρτητα ποιος θα παίξει στα παιχνίδια με την Κρασνοντάρ. Η δουλειά μου είναι να επιλέξω τους πιο κατάλληλους παίκτες για αυτόν τον αγώνα και την πιο καλή στρατηγική. Ανεξάρτητα ποιος θα παίξει, ο στόχος μας αύριο είναι η νίκη και να πάρουμε την πρόκριση».

Για το αν παρακολούθησε τα περσινά παιχνίδια της Κρασνοντάρ με τον Ολυμπιακό και αν έβγαλε συμπεράσματα: «Αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε, είναι να δουμε τα πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Έχει τον ίδιο προπονητή τρία χρόνια και παίκτες που είναι μείγμα έμπειρων και νεαρών παικτών. Είναι δουλεμένη ομάδα, μια ομάδα που έχει ατομική ποιότητα αλλά και ως σύνολο. Έχει καλές κατευθύνσεις εντός αγωνιστικού χώρου και μπροστά μας έχουμε έναν δυνατό αντίπαλο. Είμαστε και εμείς μια καλή ομάδα, έχουμε πίστη στις δυνατότητες μας και πρέπει να δείξουμε θάρρος εντός αγωνιστικού χώρου. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και τα πάντα εντός αγωνιστικού χώρου για να πάρουμε την πρόκριση, χωρίς να υπολογίζουμε τι μπορεί να προκύψει κατά την διάρκεια του αγώνα».

Για το αν το 7-2 της Κρασνοντάρ απέναντι στην Χίμκι, αλλάζει τα πλάνα του για το ματς αύριο και αν θα δώσει παραπάνω ψυχολογία στον αντίπαλο: «Νομίζω ότι δεν είναι κάτι που μπορεί να επηρεάζει την έκβαση των δυο αγώνων γιατί είναι δυο εντελώς διαφορετικές διοργανώσεις. Τα επίπεδα συγκέντρωσης θα είναι σε διαφορετική κατάσταση και σίγουρα θα υπάρχει και άγχος από όλους τους παίκτες. Εμείς θα πρέπει να ελέγξουμε την δική μας εμφάνιση, για να κάνουμε το πρώτο βήμα για να πάρουμε την πρόκριση. Το θέλει πολύ και η Κρασνοντάρ, αλλά εμείς κοιτάμε την δική ομάδα και πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι».

Για το γεγονός ότι η αποστολή καθυστέρησε να φύγει από την Θεσσαλονίκη και αν αυτό επηρεάζει τα πλάνα του: «Είναι πράγματα που συμβαίνουν και πρέπει να είμαστε πάντα έτοιμοι για προσαρμογές. Μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι η συγκέντρωση και η προσοχή μας είναι στο 100%. Δεν αλλάζει κάτι ότι είχαμε αυτό το πρόβλημα».

Για αν το σκέφτεται ότι η πρόκριση με την Μπενφίκα μπορεί να επηρεάσει το μυαλό των παικτών και ποιος είναι το φαβορί: «Θα είναι δυο δύσκολα παιχνίδια σίγουρα αυτά με την Κρασνοντάρ. Νομίζω ότι το γεγονός περάσαμε από την Μπενφίκα δείχνει ότι όλοι οι αγώνες είναι δύσκολοι και πρέπει πάντα να είσαι σε ετοιμότητα γιατί κάθε λεπτομέρεια και λάθος μπορεί να κάνει την διαφορά. Αν θέλετε να το πάμε από πλευράς σταθερότητας και εμπειρίας, η Κρασνοντάρ είναι το φαβορί. Αν το πάμε από πλευράς κινήτρου και δίψας, το φαβορί είμαστε εμείς».

 

loading...
  • // Πρόσφατα //
  • // Δημοφιλή //

Μαθαίνει πρόγραμμα ο ΠΑΟΚ Β

Η Ρεάλ έκανε δημόσια καταγγελία

Μεταδόσεις με EuroLeague

Επιστροφή στην… κανονικότητα

Τα πρωτοσέλιδα 19/3 (video)

Επιστροφή στη δράση!

Για αυτό είναι κορυφαίος ο Ντεσπόντοφ

Η Τράμπζονσπορ απειλεί τον διαιτητή!

Μιλενκόσκι: «Δείξαμε την ποιότητα μας»

ΠΑΟΚτσήδικο πάρτι στη Στουτγάρδη (pic)

Τα «μαγικά» χαρτάκια για Παναθηναϊκό

Η περηφάνια του ΠΑΟΚ για τον Ντεσπόντοφ (pic)

Η μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού (video)

Έκανε την ανατροπή και μπήκε Play Off ο ΠΑΟΚ!

Η Τούμπα… γέμισε την ψυχή του Μιρτσέα

Περνάει δύσκολα στην Τουρκία ο Σάντος

Έκτακτο: Απολύεται ο προπονητής της Μπριζ!

Σοκαριστική συμπεριφορά Κούγια! (videos)

Τραγωδία με φόντο τον ΠΑΟΚ (vids)

Όταν ο ΠΑΟΚ διαλύει τους Ευρωπαίους (videos)

Το ΠΑΟΚ-Μπριζ που λίγοι θυμούνται (video)

Το αντίο του ΑΣ ΠΑΟΚ στον 15χρονο Γιάννη

Νιώθεις από ΠΑΟΚ;

Στην Ευρώπη σκοράρει κατά ριπάς

Ο ΠΑΟΚ στο top-10 της Ευρώπης στο σκοράρισμα!

To γκολ του «Zile» από μέσα! (video)

Μ. Λουτσέσκου: «Τρελή η κατάσταση στην Τούμπα»

Μπριζ: Φόβοι για υποτροπή του Μινιολέ!

Η μάχη των σκόρερ του ΠΑΟΚ

Έβαλε «φωτιά» στα play out ο Βόλος

Συγκλονισμένοι όλοι στη Φιορεντίνα

Χαλαρή και άνετη η Κ17 του ΠΑΟΚ

Πρόβλημα στην Μπριζ με τον Μινιολέ!

Πήρε θέση ο Μπράνκο για τα επεισόδια στο Τραμπζονσπόρ-Φενέρ

Η Ρεάλ έκανε δημόσια καταγγελία

Η Τράμπζονσπορ απειλεί τον διαιτητή!

Ανακοίνωσε Τούντορ η Λάτσιο (pics)

Ο Ολυμπιακός θέλει να κρατήσει τον Ποντένσε

«Βέλη» και στη διοίκηση της Κλαμπ Μπριζ!

Επίσημο: Απολύθηκε ο Ντέιλα από την Μπριζ

Έκτακτο: Απολύεται ο προπονητής της Μπριζ!

Μπριζ: Φόβοι για υποτροπή του Μινιολέ!

Ήττα για τη… διπρόσωπη Κλαμπ Μπριζ!