Λοβ: «Nα θυσιαστούμε ο ένας για τον άλλο»

Όσα δήλωσε ο Αμερικανός γκαρντ του ΠΑΟΚ

Μπορεί να έχει περάσει μία εβδομάδα από τον τελευταίο αγώνα του ΠΑΟΚ, αλλά ακόμη και τώρα στριφογυρίζει στο μυαλό του Ζερμέιν Λοβ το παιχνίδι με τον Προμηθέα στην Πάτρα.

Ο Αμερικανός θεωρεί τον εαυτό του υπεύθυνο για την ήττα, το εξέφρασε μάλιστα με σχετική ανάρτηση στα social media και μιλώντας στο paokbc.gr αναφέρθηκε στο βάρος της ευθύνης, την βεβαιότητα ότι την επόμενη φορά δεν θα αποτύχει, ενώ μίλησε και για τα τρία παιχνίδια που ακολουθούν στις αρχές Δεκεμβρίου, αλλά και στο πόσο του λείπει η οικογένειά του και ο δύο μηνών γιος τους, τον οποίο δεν έχει δει ακόμη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Ήρθα στην ομάδα για να παίξω έναν ηγετικό ρόλο και μετά το παιχνίδι με τον Προμηθέα αισθάνθηκα την ανάγκη να αναλάβω την ευθύνη για το γεγονός ότι δεν ανταποκρίθηκα σε αυτό τον ρόλο και σε αυτά που περίμεναν οι προπονητές μου, οι συμπαίκτες μου, αλλά κυρίως εγώ από το εαυτό μου», τόνισε αρχικά ο Jermaine Love και εξήγησε: «Θέλω την μπάλα στις δύσκολες στιγμές, αυτή είναι η δουλειά μου και όταν θα έρθει ξανά μία τέτοια στιγμή, αυτό θα κάνω. Είναι κάτι που κάνω εδώ και πάρα πολλά χρόνια, ξέρω πως είναι να παίρνεις την ευθύνη και για αυτό λέω ότι την επόμενη φορά που θα έχω την ευκαιρία θα πετύχω. Δεν θέλω να συμβεί ξανά ότι έγινε στο παιχνίδι με τον Προμηθέα».

Για αυτά που πρέπει να διορθώσει η ομάδα και ο κάθε παίκτης ξεχωριστά: «Ο κάθε ένας από εμάς οφείλει να δουλεύει στο μάξιμουμ και να κάνει αυτά που θέλει ο προπονητής μας, αλλά είναι περισσότερο θέμα ομάδας. Όταν χάνεις ένα παιχνίδι στις λεπτομέρειες είναι πολλά αυτά που παίζουν ρόλο και πρέπει να τα διορθώσεις. Πρέπει να πιστέψουμε ο ένας στον άλλο, να είμαστε έτοιμοι να θυσιαστούμε ο ένας για τον άλλο, για να έχουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Για τα τρία συνεχόμενα παιχνίδια του ΠΑΟΚ στις αρχές Δεκεμβρίου: «Μας λείπουν παιχνίδια, οπότε αυτό το γεγονός είναι κάτι που το περιμένουμε και θα είμαστε έτοιμοι. Δουλεύουμε σκληρά σε κάθε προπόνηση και δεν μας ανησυχεί αυτό το γεγονός ακόμη κι αν έχουμε τρία παιχνίδια με δύσκολους αντιπάλους. Θα έλεγα ότι περιμένουμε με ανυπομονησία να έρθει η ώρα για αυτά τα παιχνίδια. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι θα αντιμετωπίσουμε τρεις δυνατές ομάδες και θα πρέπει να βγάλουμε στο γήπεδο την ίδια ενέργεια και να δώσουμε σκληρή μάχη σε κάθε ένα από αυτά τα παιχνίδια».

Για το γεγονός ότι πέρασε την ημέρα των Ευχαριστιών μακριά από την οικογένειά του: «Κάθε μέρα είναι δύσκολη γιατί είμαι μακριά από την οικογένειά μου. Είναι ο βράχος μου, αυτοί που με στηρίζουν και πάντα είναι δύσκολα όταν έρχονται γιορτινές ημέρες και δεν είμαστε μαζί, αλλά αυτό συμβαίνει εδώ και χρόνια λόγω της δουλειάς μου και από την άλλη, ήμουν με την δεύτερη οικογένειά μου, τους συμπαίκτες μου. Κάναμε ένα δείπνο όλοι μαζί και αυτό ήταν ότι καλύτερο για αυτή την ημέρα».

Για το γεγονός ότι δεν ήταν στις ΗΠΑ όταν γεννήθηκε ο γιος του, τον οποίο ακόμη δεν έχει δει: «Ήταν μία δύσκολη στιγμή, διότι δεν γνωρίζαμε πότε ακριβώς θα γεννηθεί, ήταν η αρχή της σεζόν, είχαμε τον αγώνα Κυπέλλου και για αυτό δεν μπορούσα να είμαι εκεί. Η γυναίκα μου όμως το κατανόησε και μπορώ να πω ότι είμαι ευτυχισμένος που όλα πήγαν καλά. Προσπαθώ να κρατήσω επαφή μαζί τους από το τηλέφωνο κι αυτό είναι κάτι που με κρατάει σε εγρήγορση».

Για το μήνυμά του προς τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ που θέλουν, αλλά δεν μπορούν να είναι δίπλα στην ομάδα: «Είναι πραγματικά πολύ δύσκολο να μην μπορούμε να έχουμε τους φιλάθλους μας στο γήπεδο. Εκτιμώ πάρα πολύ όλα τα μηνύματα που μου στέλνουν, από το καλοκαίρι όταν και συμφώνησα με τον ΠΑΟΚ, κάθε φορά πριν από τα παιχνίδια, αλλά και μετά. Ξέρω ότι έχουμε μία πολύ μεγάλη βάση φιλάθλων, καταλαβαίνω πόσο πολύ θα ήθελαν να είναι στο γήπεδο για να μας βοηθήσουν κι αυτό που μπορώ να πω είναι ότι εμείς θα συνεχίσουμε να δίνουμε τη δική μας μάχη καθημερινά για να είναι η φετινή σεζόν μία χρονιά που θα πρέπει να θυμούνται και ελπίζουμε να τους έχουμε το συντομότερο δυνατό κοντά μας».

loading...
  • // Πρόσφατα //
  • // Δημοφιλή //

Για αυτό είναι κορυφαίος ο Ντεσπόντοφ

Τα πρωτοσέλιδα 19/3 (video)

Επιστροφή στη δράση!

Η Τράμπζονσπορ απειλεί τον διαιτητή!

Μιλενκόσκι: «Δείξαμε την ποιότητα μας»

ΠΑΟΚτσήδικο πάρτι στη Στουτγάρδη (pic)

Τα «μαγικά» χαρτάκια για Παναθηναϊκό

Η περηφάνια του ΠΑΟΚ για τον Ντεσπόντοφ (pic)

Η μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού (video)

Ανακοίνωσε Τούντορ η Λάτσιο (pics)

Και τώρα ραντεβού στο Παλατάκι!

Τον ΠΑΟΚ δεν τον ξεγράφεις ΠΟΤΕ!

Απειλεί με αποχώρηση η Φενέρ

Live: Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ

«Πάτησε» Ρώμη ο Τούντορ

Το 0-1 του ΠΑΟΚ στην Αθήνα (videos)

Ώρα… προγράμματος για ΠΑΟΚ Β!

Για αυτό είναι κορυφαίος ο Ντεσπόντοφ

Έκανε την ανατροπή και μπήκε Play Off ο ΠΑΟΚ!

Η Τούμπα… γέμισε την ψυχή του Μιρτσέα

Περνάει δύσκολα στην Τουρκία ο Σάντος

Έκτακτο: Απολύεται ο προπονητής της Μπριζ!

Σοκαριστική συμπεριφορά Κούγια! (videos)

Τραγωδία με φόντο τον ΠΑΟΚ (vids)

Όταν ο ΠΑΟΚ διαλύει τους Ευρωπαίους (videos)

Το αντίο του ΑΣ ΠΑΟΚ στον 15χρονο Γιάννη

Το ΠΑΟΚ-Μπριζ που λίγοι θυμούνται (video)

Νιώθεις από ΠΑΟΚ;

To γκολ του «Zile» από μέσα! (video)

Στην Ευρώπη σκοράρει κατά ριπάς

Ο ΠΑΟΚ στο top-10 της Ευρώπης στο σκοράρισμα!

Μ. Λουτσέσκου: «Τρελή η κατάσταση στην Τούμπα»

Μπριζ: Φόβοι για υποτροπή του Μινιολέ!

Η μάχη των σκόρερ του ΠΑΟΚ

Επιστροφή στη δράση!

Για αυτό είναι κορυφαίος ο Ντεσπόντοφ

Η περηφάνια του ΠΑΟΚ για τον Ντεσπόντοφ (pic)

Ντεσπόντοφ: «Το βραβείο είναι κίνητρο για μένα»

Κορυφαίος Βούλγαρος ο Ντεσπόντοφ! (video)

Μήνυμα καρδιάς από τον Τάισον! (pics)

«Επιλογή για τη Σέλτικ ο Κοτάρσκι»

Η Τράμπζονσπορ απειλεί τον διαιτητή!

Ανακοίνωσε Τούντορ η Λάτσιο (pics)

Απειλεί με αποχώρηση η Φενέρ

«Πάτησε» Ρώμη ο Τούντορ

«Βέλη» και στη διοίκηση της Κλαμπ Μπριζ!

Επίσημο: Απολύθηκε ο Ντέιλα από την Μπριζ

Έκτακτο: Απολύεται ο προπονητής της Μπριζ!

Μπριζ: Φόβοι για υποτροπή του Μινιολέ!

Ήττα για τη… διπρόσωπη Κλαμπ Μπριζ!

Πρόβλημα στην Μπριζ με τον Μινιολέ!