Ο ΟΦΗ ανανέωσε με τη Super League

Στα μπαράζ ο Παναιτωλικός

Ο ΟΦΗ πανηγυρίζει την παραμονή του στη Super League, καθώς με γκολ του Σακόρ στο ξεκίνημα του παιχνιδιού και του Ντε Γκουζμάν στο τέλος πέρασε νικηφόρα με 2-0 από τη Λαμία, στο πλαίσιο της 6ης και προτελευταίας αγωνιστικής των Play Out.

Με τους σημερινούς βαθμούς η ομάδα του Ηρακλείου έφτασε στους 31 και σε συνδυασμό με την ήττα του Παναιτωλικού από τον Ατρόμητο δημιούργησε διαφορά τεσσάρων πόντων από το (προτελευταίο) συγκρότημα του Αγρινίου, η οποία δεν καλύπτεται την τελευταία αγωνιστική.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δεχόμενοι τον απόλυτο αιφνιδιασμό, καθώς μόλις στο 5ο λεπτό ο Σακόρ με έξοχο διαγώνιο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής άνοιξε το σκορ, στην πρώτη τελική του αγώνα!

Στη συνέχεια η Λαμία ανέλαβε την υπεροχή αλλά η τύχη δεν ήταν με το μέρος της, καθώς στο 10΄ το εκτός περιοχής σουτ του Μαρτίνεθ έφυγε ελάχιστα άουτ, ενώ στο δίλεπτο από το 14ο έως το 15ο λεπτό η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου είχε δύο δοκάρια, το πρώτο με τον Γκαζαριάν από λάθος του Βούρου και το δεύτερο σε κεφαλιά του Τζανετόπουλου.

Αφού πέρασε αλώβητος την αγωνιστική τρικυμία, ο ΟΦΗ ισορρόπησε και στο 26΄ ο Γιάννου έχασε μεγάλη ευκαιρία, με τον Επασί να τον νικά από το ύψος του πέναλτι, ενώ στο 44΄ ο τερματοφύλακας των Φθιωτών απέκρουσε τα σουτ (από πλάγια) των Ντε Γκουζμάν και Γιάννου.

Ο Γρηγορίου έκανε τρεις μαζεμένες αλλαγές στο ημίχρονο για να κάνει πιο επιθετική την ομάδα του, αλλά η προσδοκία του Έλληνα τεχνικού δεν αποτυπώθηκε στο χορτάρι. Οι παίκτες του Νίκου Νιόπλια ουσιαστικά δεν απειλήθηκαν στο δεύτερο 45λεπτο, κράτησαν μάλλον εύκολα το προβάδισμα και στο τέλος πανηγύρισαν τη σωτηρία τους, αφού στο 81΄ ο Ντε γκουζμάν είχε διασφαλίσει τη νίκη με ένα υπέροχο γκολ.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τάσος Παπαπέτρου

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μπεχαράνο – Μεγιάδο

ΛΑΜΙΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Επασί, Βλάχος (67΄ Προβυδάκης), Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Μαρτίνεθ, Τζανδάρης (79΄ Πίτι), Παλαβαντισβίλι (46΄ Μπεχαράνο), Ντέλετιτς, Βασιλακάκης (46΄ Τιρόνε), Γκαζαριάν (46΄ Ρόμανιτς), Καραμάνος.

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Βάτερμαν, Κοροβέσης (86΄ Λυμπεράκης), Βαφέας, Διαμαντής, Βούρος, Μαρινάκης, Μεγιάδο, Σακόρ (90΄ Ουές), Ντε Γκουζμάν (90΄ Μπαλογιάννης), Γιάννου (63΄ Νέιρα), Σαρδινέρο (86΄ Στάρτζεον).

Ο Ατρόμητος έστειλε στα μπαράζ τον Παναιτωλικό

Ένας εντυπωσιακά αποτελεσματικός Ατρόμητος, πέρασε με το επιβλητικό 3-1 από το Αγρίνιο απέναντι στον Παναιτωλικό κι εξαφάνισε κάθε υποψία απειλής που μπορεί να υπήρχε πριν την αναμέτρηση, που διεξήχθη στο πλαίσιο της 6ης και προτελευταίας αγωνιστικής των Play Out.

Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη, για τον οποίο να σημειωθεί πως ήταν οι πρώτοι «μαζεμένοι» τρεις βαθμοί (πρώτη νίκη) από την ημέρα που επέστρεψε στον πάγκο της αθηναϊκής ομάδας, έφτασε στους 34 πόντους και μπορεί ήδη να σκέφτεται τις καλοκαιρινές διακοπές, ενώ οι γηπεδούχοι έμειναν καθηλωμένοι στην προτελευταία θέση και θα παίξουν στα μπαράζ παραμονής.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πιο επιθετικά θέλοντας να βρουν ένα γρήγορο προβάδισμα, όμως το γκολ ήρθε από την αντίπαλη πλευρά νωρίς: στο 11ο λεπτό ο Ενσικουλού έβγαλε την μπαλιά, ο Ραμπέγιο κοντρόλαρε κι «εξέθεσε» με ατομική προσπάθεια τον Μανθάτη για το 0-1, με τον Χιλιανό να σκοράρει το πρώτο τέρμα του για τον Ατρόμητο.

Η ίδια φάση αλλά με αντίθετους ρόλους σημειώθηκε στο 20΄, όταν ο Ραμπέγιο αυτή τη φορά έβαλε την μπάλα «με τη μία» για τον Ενσικουλού, ο οποίος πλάσαρε εύστοχα τον Κνετ διπλασιάζοντας για το συγκρότημα των δυτικών προαστίων. Οι φιλοξενούμενοι είχαν λοιπόν σοκάρει τους Αγρινιώτες με δύο γκολ σε δύο ευκαιρίες, βάζοντας από το πρώτο μέρος τις βάσεις για τη νίκη.

Στο δεύτερο ημίχρονο το δυνατό παιχνίδι και οι μαζεμένες αλλαγές των δύο προπονητών έριξαν το ρυθμό, κάτι που εξυπηρετούσε την αθηναϊκή ομάδα η οποία διαχειριζόταν το χρόνο, κρατώντας μάλλον άνετα τις απειλές μακριά από την περιοχή της.

Και όχι μόνο, αφού στο 88΄ έφτασε στο 3-0 από τα βήματα με τον Μανούσο (ανατροπή Γιακουμάκη από Μεντίνα), για να μειώσουν με τον ίδιο τρόπο οι γηπεδούχοι με σκόρερ τον Ματσόλα στο 90΄+1 (ανατροπή Καρέλη από Θεοδωράκη), σε φάση που ο διαιτητής Γκορτσίλας δεν άφησε το πλεονέκτημα, καθώς οι Αγρινιώτες είχαν σκοράρει με τον Ματσόλα.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ευστάθιος Γκορτσίλας

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μπαρμπόσα, Τσότσαλιτς, Εντινγκά, Μεντίνα – Μανούσος, Νάτσος, Θεοδωράκης

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Κνετ, Μανθάτης (82΄ Μεντίνα), Τσότσαλιτς, Καρασαλίδης (62΄ Καρέλης), Ντάλσιο, Εντινγκά, Ντίας, Μπαρμπόσα, Μεντόσα (41΄ Ματσόλα), Ντουάρτε (62΄ Γιάκολις), Βέργος (62΄ Ταχάρ).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σάββας Παντελίδης): Θεοδωράκης (90΄+5 Σάλτας), Γκάλο (68΄ Κωτσόπουλος), Γούτας, Στρούγγης, Γκαλβάο, Ούμπιδες (65΄ Νάτσος), Σάλομον, Μανούσος, Ραμπέγιο (90΄+6 Οικονομίδης), Ενσικουλού (65΄

loading...
  • // Πρόσφατα //
  • // Δημοφιλή //

Μαθαίνει πρόγραμμα ο ΠΑΟΚ Β

Η Ρεάλ έκανε δημόσια καταγγελία

Μεταδόσεις με EuroLeague

Επιστροφή στην… κανονικότητα

Τα πρωτοσέλιδα 19/3 (video)

Επιστροφή στη δράση!

Για αυτό είναι κορυφαίος ο Ντεσπόντοφ

Η Τράμπζονσπορ απειλεί τον διαιτητή!

Μιλενκόσκι: «Δείξαμε την ποιότητα μας»

ΠΑΟΚτσήδικο πάρτι στη Στουτγάρδη (pic)

Τα «μαγικά» χαρτάκια για Παναθηναϊκό

Η περηφάνια του ΠΑΟΚ για τον Ντεσπόντοφ (pic)

Η μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού (video)

Ανακοίνωσε Τούντορ η Λάτσιο (pics)

Έκανε την ανατροπή και μπήκε Play Off ο ΠΑΟΚ!

Η Τούμπα… γέμισε την ψυχή του Μιρτσέα

Περνάει δύσκολα στην Τουρκία ο Σάντος

Έκτακτο: Απολύεται ο προπονητής της Μπριζ!

Σοκαριστική συμπεριφορά Κούγια! (videos)

Τραγωδία με φόντο τον ΠΑΟΚ (vids)

Όταν ο ΠΑΟΚ διαλύει τους Ευρωπαίους (videos)

Το ΠΑΟΚ-Μπριζ που λίγοι θυμούνται (video)

Το αντίο του ΑΣ ΠΑΟΚ στον 15χρονο Γιάννη

Νιώθεις από ΠΑΟΚ;

Στην Ευρώπη σκοράρει κατά ριπάς

Ο ΠΑΟΚ στο top-10 της Ευρώπης στο σκοράρισμα!

To γκολ του «Zile» από μέσα! (video)

Μ. Λουτσέσκου: «Τρελή η κατάσταση στην Τούμπα»

Μπριζ: Φόβοι για υποτροπή του Μινιολέ!

Η μάχη των σκόρερ του ΠΑΟΚ

Έβαλε «φωτιά» στα play out ο Βόλος

Συγκλονισμένοι όλοι στη Φιορεντίνα

Χαλαρή και άνετη η Κ17 του ΠΑΟΚ

Πρόβλημα στην Μπριζ με τον Μινιολέ!

Η Ρεάλ έκανε δημόσια καταγγελία

Η Τράμπζονσπορ απειλεί τον διαιτητή!

Ανακοίνωσε Τούντορ η Λάτσιο (pics)

Απειλεί με αποχώρηση η Φενέρ

Ο Ολυμπιακός θέλει να κρατήσει τον Ποντένσε

«Βέλη» και στη διοίκηση της Κλαμπ Μπριζ!

Επίσημο: Απολύθηκε ο Ντέιλα από την Μπριζ

Έκτακτο: Απολύεται ο προπονητής της Μπριζ!

Μπριζ: Φόβοι για υποτροπή του Μινιολέ!

Ήττα για τη… διπρόσωπη Κλαμπ Μπριζ!