Tα 7+2 ανοιχτά μέτωπα και η πίεση χρόνου

Τα ζητήματα που θα «τρέξουν» για τον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι

Ο ΠΑΟΚ σφράγισε το ευρωπαϊκό του εισιτήριο μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ, συνεχίζει την προσπάθειά του για να κατακτήσει το κύπελλο στις 22 Μαίου και την ίδια ώρα συνεχίζεται η προσπάθεια για να κλείσουν τα ανοιχτά μέτωπα, το αργότερο πριν πλησιάσει η ώρα της προετοιμασίας…

 

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

Ελλείψει αθλητικού διευθυντή, μετά την αποχώρηση του Ρέμπε, το μπαλάκι έχει πάει πλέον στον Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος θα δώσει το ΟΚ για να προχωρήσουν οι συμφωνίες, που δεν μπορούν να περιμένουν και φυσικά, θα είναι αυτός, που θα επιλέξει τον νέο αθλητικό διευθυντή.

Στην Τούμπα προσπαθούν να μένει το θέμα μακριά από τη δημοσιότητα, ωστόσο είναι σαφές ότι επαφές έχουν γίνει και θα αργήσει η ώρα που θα ανακοινωθεί ο διάδοχος του Ρέμπε.

Στους “μανατζερικούς κύκλους” επικρατεί η αίσθηση ότι στον ΠΑΟΚ έχουν καταλήξει και αναμένεται η ανακοίνωση.

Ένα από τα ονόματα που κυκλοφόρησαν σ΄ αυτούς τους “μανατζερικούς κύκλους” είναι ενός Ρώσου πρώην ποδοσφαιριστή, που πλέον δραστηριοποιείται σ΄ αυτό το πεδίο.

Πρόκειται για τον 53χρονο Ιγκόρ Κορνέεφ, που έπαιξε σε ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Μπαρτσελόνα, Εσπανιόλ, Χέρενφεϊν, Φέγενορντ, έχει δουλέψει ως αθλητικός διευθυντής σε Ζενίτ, Σλάβια Πράγας, Λοκομοτίβ Μόσχας και τελευταία, διετέλεσε για ένα χρόνο σύμβουλος του Ριμπολόβλεφ στην Μονακό. Υπάρχει η πληροφορία ότι έχει απασχολήσει τον ΠΑΟΚ, η οποία για την ώρα δεν έχει επιβεβαιωθεί από “ασπρόμαυρους κύκλους”.

Σε κάθε περίπτωση, το μέτωπο του αθλητικού διευθυντή αναμένεται να κλείσει σύντομα, μέχρι το τέλος του μήνα, για να γίνει μαζί με τον προπονητή και την ιδιοκτησία ο σχεδιασμός για την επόμενη σεζόν.

ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕΤΩΠΑ

Μέχρι να κλείσει το θέμα του αθλητικού διευθυντή, στην Τούμπα προσπαθούν να προχωρήσουν τις υπόλοιπες υποθέσεις, που θέλουν να κλείσουν μέχρι να ξεκινήσει η προετοιμασία…

*** ΜΠΑΜΠΑ : Στην Τούμπα τον θέλουν και την επόμενη σεζόν, αλλά μπορεί να μείνει μόνο ως δανεικός. Το μεγάλο του συμβόλαιο με την Τσέλσι ειναι “αγκάθι” (1,8 εκατ. καθαρά ετησίως). Στην Τσέλσι δεν έχει θέση, το ζητούμενο είναι να καλύψουν οι Άγγλοι ένα μεγάλο μέρος του συμβολαίου, περισσότερα από τα μισά. Τις επόμενες μέρες θα πάει ο ατζέντης του Μπαμπά στο Λονδίνο για τις σχετικές συζητήσεις.

 

*** ΕΛ ΚΑΝΤΟΥΡΙ : Το συμβόλαιό του τελειώνει και οι δύο πλευρές φαίνεται πως παίζουν με το χρόνο. Ο Μαροκινός θέλει να μείνει, αλλά περιμένει να δει τι προτάσεις μπορεί να έχει. Ο ΠΑΟΚ τον θέλει, αλλά όχι στα χρήματα, που παίρνει μέχρι τώρα. Οι συζητήσεις θα ξεκινήσουν μετά τον τελικό κι αν ο πήχης είναι γύρω στις 600 χιλιάδες, οι πιθανότητες να μείνει είναι πολλές.

 

*** ΙΝΓΚΑΣΟΝ – ΣΦΙΝΤΕΡΣΚΙ : Έχουν άλλο ένα χρόνο συμβόλαιο, είτε θα μπει πωλητήριο, είτε θα επεκτείνουν τα συμβόλαια. Δεν είναι πολύ εύκολες περιπτώσεις, ο Ισλανδός έχει ήδη μεγάλο συμβόλαιο (λίγο κάτω από το εκατομμύριο), ο Πολωνός (σύμφωνα με τον ατζέντη του), θέλει να δει “μήπως κάνει μια αλλαγή στην καριέρα του”. Αυτά τα μέτωπα αναμένεται να κλείσουν τελευταία.

 

*** ΖΙΒΚΟΒΙΤΣ : Έχει άλλο ένα χρόνο συμβόλαιο κι όπως έγραψε η FORZA την προηγούμενη εβδομάδα, ξεκίνησε η συζήτηση για επέκταση και γενναία αύξηση αποδοχών. Σήμερα παίρνει 500 χιλιάδες, ο ίδιος στοχεύει στα διπλά, είναι σε καλό δρόμο, εκτιμάται ότι η συμφωνία με τον Σέρβο μπορεί να κλείσει κάπου στη μέση και λίγο παραπάνω.

 

*** ΚΡΜΕΝΤΣΙΚ : Ο ΠΑΟΚ άφησε τον χρόνο να κυλήσει, ίσως γιατί δεν αποφάσισε ακόμη αν πρέπει να ξοδέψει κάποια εκατομμύρια για τον Τσέχο. Η Μπρίζ ξεκίνησε από τα 6, έπεσε στα 4, φαίνεται πως θα πέσει κι άλλο. Η τάση για τον Κρμέντσικ είναι να μείνει με μικρότερο κόστος, ο ΠΑΟΚ περιμένει. Ίσως πέσει στο τραπέζι εκ νέου ο δανεισμός από τη Μπριζ με οψιόν. Το συμβόλαιο του Τσέχου (600 χιλιάδες ευρώ), είναι μέσα στα όρια που έχει θέσει ο ΠΑΟΚ. Σημαντικός παράγοντας, η επιθυμία του Κρμέντσικ να μείνει στη Θεσσαλονίκη.

 

ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΜΕ ΜΠΙΣΕΣΒΑΡ – ΕΣΙΤΙ

 

Την προηγούμενη εβδομάδα η FORZA αναφέρθηκε στα δύο “αγκάθια”, που υπάρχουν και είναι τα συμβόλαια του Μπίσεσβαρ και του Εσίτι. Ο πρώτος επιστρέφει από τον δανεισμό στον Απόλλωνα Λεμεσού, ο δεύτερος έχει ακόμη υποχρεώσεις με την Γκιοζτέπε στην Τουρκία, αλλά το πιο πιθανό είναι να μην παραμείνει στην ομάδα της Σμύρνης.

Ο 33χρονος Μπίσεσβαρ έχει συμβόλαιο για ένα χρόνο ακόμη με τον ΠΑΟΚ με αποδοχές πάνω από 700 χιλιάδες ευρώ και είναι σαφές ότι είναι δύσκολο να βρει αυτά τα χρήματα αλλού…

Σε ότι αφορά τον Εσίτι, έχει συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια με περίπου 750 χιλιάδες το χρόνο.

Και για τους δύο παίκτες, οι μάνατζέρ τους ξέρουν ότι πρέπει να βρουν εναλλακτικές το καλοκαίρι, με τις λιγότερες δυνατές ζημίες για τον ΠΑΟΚ, καθώς πρόκειται για “βαριά” συμβόλαια, που δεν θα έχουν ούτως ή άλλως πρώτο ρόλο στον ΠΑΟΚ.

 

Πηγή : FORZA

loading...
  • // Πρόσφατα //
  • // Δημοφιλή //

Για αυτό είναι κορυφαίος ο Ντεσπόντοφ

Επιστροφή στη δράση!

Η Τράμπζονσπορ απειλεί τον διαιτητή!

Μιλενκόσκι: «Δείξαμε την ποιότητα μας»

ΠΑΟΚτσήδικο πάρτι στη Στουτγάρδη (pic)

Τα «μαγικά» χαρτάκια για Παναθηναϊκό

Η περηφάνια του ΠΑΟΚ για τον Ντεσπόντοφ (pic)

Η μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού (video)

Ανακοίνωσε Τούντορ η Λάτσιο (pics)

Και τώρα ραντεβού στο Παλατάκι!

Τον ΠΑΟΚ δεν τον ξεγράφεις ΠΟΤΕ!

Απειλεί με αποχώρηση η Φενέρ

Live: Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ

«Πάτησε» Ρώμη ο Τούντορ

Το 0-1 του ΠΑΟΚ στην Αθήνα (videos)

Ώρα… προγράμματος για ΠΑΟΚ Β!

«Άκυρο» της Ρεαλ στη Γαλλία

Για αυτό είναι κορυφαίος ο Ντεσπόντοφ

Έκανε την ανατροπή και μπήκε Play Off ο ΠΑΟΚ!

Η Τούμπα… γέμισε την ψυχή του Μιρτσέα

Περνάει δύσκολα στην Τουρκία ο Σάντος

Έκτακτο: Απολύεται ο προπονητής της Μπριζ!

Σοκαριστική συμπεριφορά Κούγια! (videos)

Τραγωδία με φόντο τον ΠΑΟΚ (vids)

Όταν ο ΠΑΟΚ διαλύει τους Ευρωπαίους (videos)

Το αντίο του ΑΣ ΠΑΟΚ στον 15χρονο Γιάννη

Το ΠΑΟΚ-Μπριζ που λίγοι θυμούνται (video)

Νιώθεις από ΠΑΟΚ;

To γκολ του «Zile» από μέσα! (video)

Στην Ευρώπη σκοράρει κατά ριπάς

Ο ΠΑΟΚ στο top-10 της Ευρώπης στο σκοράρισμα!

Μ. Λουτσέσκου: «Τρελή η κατάσταση στην Τούμπα»

Μπριζ: Φόβοι για υποτροπή του Μινιολέ!

Η μάχη των σκόρερ του ΠΑΟΚ

Έβαλε «φωτιά» στα play out ο Βόλος

Επιστροφή στη δράση!

Για αυτό είναι κορυφαίος ο Ντεσπόντοφ

Η περηφάνια του ΠΑΟΚ για τον Ντεσπόντοφ (pic)

Ντεσπόντοφ: «Το βραβείο είναι κίνητρο για μένα»

Κορυφαίος Βούλγαρος ο Ντεσπόντοφ! (video)

Μήνυμα καρδιάς από τον Τάισον! (pics)

«Επιλογή για τη Σέλτικ ο Κοτάρσκι»

Η Τράμπζονσπορ απειλεί τον διαιτητή!

Ανακοίνωσε Τούντορ η Λάτσιο (pics)

Απειλεί με αποχώρηση η Φενέρ

«Πάτησε» Ρώμη ο Τούντορ

«Βέλη» και στη διοίκηση της Κλαμπ Μπριζ!

Επίσημο: Απολύθηκε ο Ντέιλα από την Μπριζ

Έκτακτο: Απολύεται ο προπονητής της Μπριζ!

Μπριζ: Φόβοι για υποτροπή του Μινιολέ!

Ήττα για τη… διπρόσωπη Κλαμπ Μπριζ!

Πρόβλημα στην Μπριζ με τον Μινιολέ!