Ματσάρα με θρίαμβο της Λίβερπουλ (videos)

Διαφήμιση του ποδοσφαίρου στο Όλντ Τράφορντ

Η εντυπωσιακή Λίβερπουλ νίκησε 4-2 τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Ολντ Τράφορντ και παρέμεινε ζωντανή στο κυνήγι της τετράδας και του Champions Leaegue.

Μόλις στο 3ο λεπτό η Λίβερπουλ ζήτησε πέναλτι σε προσπάθεια του Φιρμίνο, ωστόσο κατόπιν εξέτασης του video δεν διαπιστώθηκε παράβαση.

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ χάθηκε από τη Γιουνάιτεντ στο 5ο λεπτό, όταν ο Άλισον υπέπεσε σε τραγικό λάθος και ο Καβάνι έκλεψε την μπάλα, αλλά σπατάλησε το «δώρο» στέλνοντας την μπάλα άουτ.

Αυτό που δεν πέτυχε ο Καβάνι, ήρθε πέντε λεπτά αργότερα (10′) με γκολ του Μπρούνο Φερνάντες: ο Πορτογάλος έκανε το σουτ με το εξωτερικό εντός περιοχής και ο Γουίλιαμς έβαλε το πόδι του στέλνοντας κατά λάθος την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Παρότι η μπάλα άλλαξε εντελώς πορεία, το τέρμα πιστώθηκε στον παίκτη των γηπεδούχων.

Έπειτα από μια καλή στιγμή στο 23′ με τον Ζότα, η Λίβερπουλ είδε στο 27′ τον Τέιλορ να καταλογίζει πέναλτι υπέρ της σε μαρκάρισμα του Μπαϊγί στον Φίλπις, αλλά κατόπιν χρήσης VAR να το παίρνει πίσω, κρίνοντας ότι ο Ιβοριανός βρήκε σε πρώτο χρόνο την μπάλα και ακόμη κι αν υπήρξε επαφή με τον παίκτη της Λίβερπουλ, δεν υπήρχε παράβαση.

Ακόμη κι αν δεν δόθηκε η ευκαιρία να ισοφαρίσουν οι φιλοξενούμενοι από τη βούλα, το κατάφεραν επτά λεπτά αργότερα με τον Ζότα (34′): Ο Πορτογάλος προειδοποίησε με ωραίο σουτ στο 33′ που απέκρουσε σε κόρνερ ο Χέντερσον και ισοφάρισε (1-1) ένα λεπτό αργότερα, όταν μετά από φάση διαρκείας στην περιοχή των γηπεδούχων που κατέληξε σε σουτ του Φίλιπς, έκανε το τακουνάκι κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Οι «κόκκινοι» κατάφεραν μάλιστα ελάχιστα πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου (45’+3) να κάνουν την πλήρη ανατροπή για το 1-2: Ο Αλεξάντερ Άρνολντ εκτέλεσε ωραία το φάουλ και ο Φιρμίνο σκόραρε με κεφαλιά, για να πετύχει το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα έπειτα από 12 αγωνιστικές.

Η ομάδα του Γιούρργκεν Κλοπ πήρε προβάδισμα δύο γκολ (1-3) λίγα δευτερόλεπτα μόλις μετά την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, ξανά με τον Φιρμίνο: Ο Χέντερσον απέκρουσε ασταθώς το σουτ του Αλεξάντερ Άρνολντ, ο Βραζιλιάνος πήρε το ριμπάουντ και με πλασέ σκόραρε.

Η Γιουνάιτεντ δεν μπορούσε να απειλήσει με τίποτα προκειμένου να επιστρέψει στο παιχνίδι και η Λίβερπουλ έφτασε κοντά σε ακόμη ένα γκολ στο 59′, με το πλασέ του Ζότα στο τετ α τετ με τον Χέντερσον να σταματάει στο δεξί δοκάρι. Τρία λεπτά αργότερα (62′) ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων απέκρουσε δύσκολα το σουτ εντός περιοχής του Αλεξάντερ Άρνολντ.

Κόντρα στη ροή του αγώνα που έδειχνε ότι η Λίβερπουλ θα μπορούσε να αποκτήσει μεγαλύτερο προβάδισμα, η ομάδα του Σόλσκιερ κατάφερε στο 68′ να μειώσει σε 3-2 με τον Ράσφορντ, ο οποίος βγήκε τετ α τετ με τον Άλισον και τον νίκησε με αριστερό πλασέ.

Δύο λεπτά αργότερα μάλιστα (70′) η Γιουνάιτεντ έχασε απίστευτη ευκαιρία να ισοφαρίσει, όταν σε φάση διαρκείας ο Γκρίνγουντ έκανε το πλασέ και ο Φίλιπς έδιωξε σχεδόν πάνω στη γραμμή.

Παρά το ότι μείωσε η Γιουνάιτεντ δεν κατάφερε ποτέ να μπει ξανά στο παιχνίδι και γνώρισε την ήττα με 4-2 εντός έδρα χάρη σε τέρμα του Σαλάχ στο 90ο λεπτό με την ομάδα του Κλοπ να κρατάει «ζωντανές» τις ελπίδες της για την έξοδο στο Champions League με το διπλό έπειτα από 7 χρόνια στο Old Trafford.

loading...
  • // Πρόσφατα //
  • // Δημοφιλή //

Για αυτό είναι κορυφαίος ο Ντεσπόντοφ

Επιστροφή στη δράση!

Η Τράμπζονσπορ απειλεί τον διαιτητή!

Μιλενκόσκι: «Δείξαμε την ποιότητα μας»

ΠΑΟΚτσήδικο πάρτι στη Στουτγάρδη (pic)

Τα «μαγικά» χαρτάκια για Παναθηναϊκό

Η περηφάνια του ΠΑΟΚ για τον Ντεσπόντοφ (pic)

Η μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού (video)

Ανακοίνωσε Τούντορ η Λάτσιο (pics)

Και τώρα ραντεβού στο Παλατάκι!

Τον ΠΑΟΚ δεν τον ξεγράφεις ΠΟΤΕ!

Απειλεί με αποχώρηση η Φενέρ

Live: Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ

«Πάτησε» Ρώμη ο Τούντορ

Το 0-1 του ΠΑΟΚ στην Αθήνα (videos)

Ώρα… προγράμματος για ΠΑΟΚ Β!

«Άκυρο» της Ρεαλ στη Γαλλία

Για αυτό είναι κορυφαίος ο Ντεσπόντοφ

Έκανε την ανατροπή και μπήκε Play Off ο ΠΑΟΚ!

Η Τούμπα… γέμισε την ψυχή του Μιρτσέα

Περνάει δύσκολα στην Τουρκία ο Σάντος

Έκτακτο: Απολύεται ο προπονητής της Μπριζ!

Σοκαριστική συμπεριφορά Κούγια! (videos)

Τραγωδία με φόντο τον ΠΑΟΚ (vids)

Όταν ο ΠΑΟΚ διαλύει τους Ευρωπαίους (videos)

Το αντίο του ΑΣ ΠΑΟΚ στον 15χρονο Γιάννη

Το ΠΑΟΚ-Μπριζ που λίγοι θυμούνται (video)

Νιώθεις από ΠΑΟΚ;

To γκολ του «Zile» από μέσα! (video)

Στην Ευρώπη σκοράρει κατά ριπάς

Ο ΠΑΟΚ στο top-10 της Ευρώπης στο σκοράρισμα!

Μ. Λουτσέσκου: «Τρελή η κατάσταση στην Τούμπα»

Μπριζ: Φόβοι για υποτροπή του Μινιολέ!

Η μάχη των σκόρερ του ΠΑΟΚ

Επιστροφή στη δράση!

Για αυτό είναι κορυφαίος ο Ντεσπόντοφ

Η περηφάνια του ΠΑΟΚ για τον Ντεσπόντοφ (pic)

Ντεσπόντοφ: «Το βραβείο είναι κίνητρο για μένα»

Κορυφαίος Βούλγαρος ο Ντεσπόντοφ! (video)

Μήνυμα καρδιάς από τον Τάισον! (pics)

«Επιλογή για τη Σέλτικ ο Κοτάρσκι»

Η Τράμπζονσπορ απειλεί τον διαιτητή!

Ανακοίνωσε Τούντορ η Λάτσιο (pics)

Απειλεί με αποχώρηση η Φενέρ

«Πάτησε» Ρώμη ο Τούντορ

«Βέλη» και στη διοίκηση της Κλαμπ Μπριζ!

Επίσημο: Απολύθηκε ο Ντέιλα από την Μπριζ

Έκτακτο: Απολύεται ο προπονητής της Μπριζ!

Μπριζ: Φόβοι για υποτροπή του Μινιολέ!

Ήττα για τη… διπρόσωπη Κλαμπ Μπριζ!

Πρόβλημα στην Μπριζ με τον Μινιολέ!