Σνάουτσνερ: «Το πλάνο μας για τη νέα σεζόν!»

Ο απολογισμός και το μήνυμα του Πολωνού για το μέλλον

Ένα μίνι απολογισμό της τρέχουσας σεζόν, με αφορμή την αναμέτρηση της τελευταίας αγωνιστικής με τον Αστέρα Τρίπολης έκανε ο άμεσος συνεργάτης του Πάμπλο Γκαρσία, Μίροσλαβ Σνάουτσνερ, μιλώντας μεταξύ άλλων και για τις πρώτες σκέψεις του τεχνικού επιτελείου ενόψει της νέας σεζόν.

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Nova: 

Για τον απολογισμό της σεζόν: «Αύριο έχουμε το τελευταίο ματς στα πλέι οφ. Ήταν δύσκολη χρονιά για εμάς και για την ομάδα. Έγινε η αλλαγή προπονητών, με την αποχώρηση του Φερέιρα και την πρόσληψη του Πάμπλο. Δεν ήταν εύκολο να μπούμε κατευθείαν στα βαθιά. Με το που ήρθαμε είχαμε πολλά παιχνίδια μαζεμένα και δεν είχαμε χρόνο να δουλέψουμε. Ήταν πολλά και δύσκολα. Πετύχαμε αρκετά και στο τέλος όταν μπήκαμε στα πλέι οφ, στα πιο σημαντικά παιχνίδια εκεί η ομάδα έδειξε χαρακτήρα. Κάναμε καλή πορεία σε πολλά ματς, αλλά έχουμε ένα ακόμα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Θέλουμε να κερδίσουμε στην Τούμπα τον Αστέρα και αυτό έχουμε στο μυαλό μας».

Για το ποια στιγμή τους έμεινε χαραγμένη και ποια θέλει να αφήσει πίσω του: «Στην Ευρώπη είχαμε καλά παιχνίδια, βέβαια δεν καταφέραμε να προκριθούμε στην επόμενη φάση. Τα παιχνίδια με την Ομόνοια αυτά μας δυσκόλεψαν και μας έφεραν στεναχώρια. Και με Αϊντχόφεν και με Γρανάδα τους παίξαμε στα ίσια. Θέλαμε το κάτι παραπάνω στην Ευρώπη. Στο πρωτάθλημα, είχαμε κάποια αποτελέσματα που δεν θέλαμε, η ομάδα ήταν κουρασμένοι σε κάποια σημεία, αλλά στο τέλος διορθώσαμε πράγματα και κλείσαμε με την 2η θέση και έχουμε και τον τελικό κυπέλλου».

Για το τι τους δίδαξε η φετινή σεζόν: «Η μετάβαση από την Κ19 στην πρώτη ομάδα δεν ήταν εύκολη. Νομίζω και ο Πάμπλο και σαν τιμ είμαστε έμπειροι, παίξαμε ποδόσφαιρο, ξέρουμε πως πρέπει να λειτουργούμε, πως να μιλάμε με τους παίκτες. Αλλιώς είναι βέβαια στην Κ19 με τα μικρά παιδιά, αλλιώς στην πρώτη με πολλούς παίκτες με προσωπικότητα. Χρειάζεται διαχείριση. Μάθαμε πράγματα».

Για το πόσο τους έλειψε η γεμάτη Τούμπα: «Μεγάλη έλλειψη και για εμάς και τος παίκτες. Είναι αλλιώς να παίζεις σε άδεια Τούμπα, αλλιώς σε γεμάτη. Είναι άλλο ματς όταν είναι γεμάτο το γήπεδο. Μας λείπουν πολλοί και σε εμάς και στον κόσμο».

Για τον MVP της σεζόν: «Έχω δύο υποψήφιους. Τους Αντρίγια Ζίβκοβιτς και τον Βιεϊρίνία. Βέβαια και ο Κάρολ (σ.σ. Σφιντέρσκι) και ο Τζόλης έκαναν καταπληκτική χρονιά. Έχουμε πολλούς παίκτες που είναι MVP».

Για τη νέα σεζόν και το τι θα χρειαστεί η ομάδα: «Έχουμε κάποιες πρώτες σκέψεις για το τι χρειάζεται η ομάδα. Θέλουμε να κάνουμε κάποιες κινήσεις. Να είμαστε πιο δυνατοί, πιο καλή ομάδα. Βρήκαμε τον τρόπο πως θέλουμε να δουλέψουμε. Αλλάξαμε το σύστημα και πρέπει να δουλέψουμε σε δύο συστήματα και στο 3-4-3 και στο 4-3-3. Χρειαζόμαστε διαφορετικούς παίκτες για κάθε σύστημα. Θα τα δούμε όλα. Να τελειώσει η σεζόν και θα δούμε τι θα κάνουμε».

Για τη διαχείριση μέχρι τον τελικό και τον αγώνα με την Τρίπολη: «Είναι καλή ομάδα, ποιοτική ομάδα, σε όλα τα ματς δεν έχασε, πήρε ισοπαλίες, θέλει προσοχή. Θυμάμαι το πρώτο παιχνίδι στα πλέι οφ και στο πρωτάθλημα εκεί είχαμε προβλήματα. Νομίζω είμαστε έτοιμοι. Για τη διαχείριση ναι, κάποιους παίκτες θα τους ξεκουράσουμε και θα έχουμε κάποιες εκπλήξεις».

Για τον Ίνγκασον και αν θα είναι έτοιμος στον τελικό: «Αύριο δεν θα είναι έτοιμος. Αυτό είναι 100% σίγουρο. Για τον τελικό, θα το δούμε…».

Για το αν στο μυαλό τους είναι από τώρα ο τελικός του κυπέλλου: «Όχι ακόμα. Τώρα κοιτάμε το αυριανό παιχνίδι με την Τρίπολη, αυτό έχουμε στο μυαλό, ας τελειώσει και από Δευτέρα θα δουλέψουμε το παιχνίδι του κυπέλλου».

loading...
  • // Πρόσφατα //
  • // Δημοφιλή //

Επιστροφή στην… κανονικότητα

Μεταδόσεις με EuroLeague

Τα πρωτοσέλιδα 19/3 (video)

Επιστροφή στη δράση!

Για αυτό είναι κορυφαίος ο Ντεσπόντοφ

Η Τράμπζονσπορ απειλεί τον διαιτητή!

Μιλενκόσκι: «Δείξαμε την ποιότητα μας»

ΠΑΟΚτσήδικο πάρτι στη Στουτγάρδη (pic)

Τα «μαγικά» χαρτάκια για Παναθηναϊκό

Η περηφάνια του ΠΑΟΚ για τον Ντεσπόντοφ (pic)

Η μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού (video)

Ανακοίνωσε Τούντορ η Λάτσιο (pics)

Και τώρα ραντεβού στο Παλατάκι!

Τον ΠΑΟΚ δεν τον ξεγράφεις ΠΟΤΕ!

Απειλεί με αποχώρηση η Φενέρ

Live: Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ

«Πάτησε» Ρώμη ο Τούντορ

Επιστροφή στην… κανονικότητα

Έκανε την ανατροπή και μπήκε Play Off ο ΠΑΟΚ!

Η Τούμπα… γέμισε την ψυχή του Μιρτσέα

Περνάει δύσκολα στην Τουρκία ο Σάντος

Έκτακτο: Απολύεται ο προπονητής της Μπριζ!

Σοκαριστική συμπεριφορά Κούγια! (videos)

Τραγωδία με φόντο τον ΠΑΟΚ (vids)

Όταν ο ΠΑΟΚ διαλύει τους Ευρωπαίους (videos)

Το αντίο του ΑΣ ΠΑΟΚ στον 15χρονο Γιάννη

Το ΠΑΟΚ-Μπριζ που λίγοι θυμούνται (video)

Νιώθεις από ΠΑΟΚ;

Στην Ευρώπη σκοράρει κατά ριπάς

To γκολ του «Zile» από μέσα! (video)

Ο ΠΑΟΚ στο top-10 της Ευρώπης στο σκοράρισμα!

Μ. Λουτσέσκου: «Τρελή η κατάσταση στην Τούμπα»

Μπριζ: Φόβοι για υποτροπή του Μινιολέ!

Η μάχη των σκόρερ του ΠΑΟΚ

Επιστροφή στην… κανονικότητα

Επιστροφή στη δράση!

Για αυτό είναι κορυφαίος ο Ντεσπόντοφ

Η περηφάνια του ΠΑΟΚ για τον Ντεσπόντοφ (pic)

Ντεσπόντοφ: «Το βραβείο είναι κίνητρο για μένα»

Κορυφαίος Βούλγαρος ο Ντεσπόντοφ! (video)

Μήνυμα καρδιάς από τον Τάισον! (pics)

Η Τράμπζονσπορ απειλεί τον διαιτητή!

Ανακοίνωσε Τούντορ η Λάτσιο (pics)

Απειλεί με αποχώρηση η Φενέρ

«Πάτησε» Ρώμη ο Τούντορ

«Βέλη» και στη διοίκηση της Κλαμπ Μπριζ!

Επίσημο: Απολύθηκε ο Ντέιλα από την Μπριζ

Έκτακτο: Απολύεται ο προπονητής της Μπριζ!

Μπριζ: Φόβοι για υποτροπή του Μινιολέ!

Ήττα για τη… διπρόσωπη Κλαμπ Μπριζ!

Πρόβλημα στην Μπριζ με τον Μινιολέ!