«O Kαρυπίδης έχει καταδικαστεί στο Ηθικό Δικαστήριο»

Απίστευτα όσα αναφέρει ο δικηγόρος της οικογένειας Τσουμάνη

Με δήλωση του ο δικηγόρος της οικογένειας Τσουμάνη επιρρίπτει ευθύνες στον ιδιοκτήτη του Άρη, με σκληρές εκφράσεις, αλλά και στα Μέσα Ενημέρωσης που συγκάλυψαν με πρωτοφανή τρόπο την μη καταβολή 30.000 ευρώ από την πλευρά του Άρη…

Με αφορμή όσα ειπώθηκαν από την πλευρά της ΠΑΕ Άρης, και το γεγονός πως η οικογένεια του αυτόχειρα ποδοσφαιριστή, Νίκου Τσουμάνη, θα στραφεί εναντίον της, λόγω της μη τήρησης της υπόσχεσης του Θ. Καρυπίδη να καταβάλλει μέχρι τα Χριστούγεννα σε δύο δόσεις την οφειλή των 31.000 ευρώ, ο δικηγόρος της οικογένειας, Γ. Παναγόπουλος προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Μη σεβόμενη ούτε τις γιορτινές ημέρες, ούτε την σκληρά δοκιμαζομενη οικογένεια του αδικοχαμένου Νίκου ΤΣΟΥΜΑΝΗ, η ΠΑΕ ΑΡΗΣ δια διαρροών του ιδιοκτήτη της, αντί να αισχύνεται για την απάνθρωπη συμπεριφορά της απέναντι στους εργαζόμενους της (μέχρι και πρόστιμο επέβαλε στον ΣΟΥΝΤΓΚΡΕΝ, επειδή επέλεξε να είναι δίπλα στην σύζυγο του κατά την γέννηση του παιδιού τους!), εστράφη εναντίον του δικηγόρου της οικογένειας, επειδή τόλμησε να δηλώσει οτι ο κ.ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ δεν είχε τηρήσει την υπόσχεση του για την οποία μάλιστα δεσμεύθηκε δημοσίως!

Η αχαρακτηριστη αυτή στάση αντί να καυτηριασθει από σύσσωμο τον Τύπο, δυστυχώς ευλογήθηκε από μια μικρή μερίδα στρατευμένων δημοσιογραφουντων ,η οποία, προφανώς κατά παραγγελία, επέρριψε τις ευθύνες για την μη πληρωμή των υπεσχημενων στον πληρεξούσιο δικηγόρο της οικογένειας και νομικό σύμβουλο της ΚΕΠ με αστειοτητες του τύπου οτι δήθεν δεν περίμενε,οτι παρέσυρε την οικογένεια, οτι είναι γνωστός αντιαρειανος κι οτι ενήργησε μόνο και μόνο για να εισπράξει την προμήθεια του.

Η αλήθεια βέβαια απέχει παρασάγγας, καθώς ουδέποτε αιφνιδιασαμε ή εκβιασαμε την ΠΑΕ ΑΡΗΣ και τον ιδιοκτήτη της, αντίθετα με απόλυτη διακριτικότητα και διασφαλίζοντας οποιαδήποτε διαρροή στον Τύπο,στις 26.10.2021(δηλαδή τρείς εβδομάδες μετά την αυτοκτονία!) αποστειλαμε προσωπική επιστολή στον κ.ΚΑΡΥΠΙΔΗ, υπενθυμίζοντας την ανεκτελεστη απόφαση της ΠΕΕΟΔ εις βάρος της υπό εκκαθάριση ΠΑΕ, επιζητώντας φιλική λύση.

Στην συνέχεια κι αφού δεν λάβαμε καμία απάντηση, στείλαμε την από 18.11.2021 εξώδικη δήλωση μας κι αμέσως την ίδια ημέρα της δημοσίευσης της, ο κ.ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ επικοινώνησε άμεσα αρχικά με sms και κατόπιν τηλεφωνικά με τον κ. ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ, τον οποίο διαβεβαίωσε οτι μέχρι τα Χριστούγεννα θα έχει εξοφλήσει ολόκληρο το ποσό σε 2 δόσεις.
Ακολούθησε αντίστοιχη ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ που αναγνώρισε την οφειλή κι ανέλαβε την εξόφληση της δια του κ.ΚΑΡΥΠΙΔΗ κι αμέσως μετά η ΚΕΠ εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση.

Επειδή όμως οι μέρες περνούσαν, χωρίς ούτε να κατατίθενται τα χρήματα στον λογαριασμό της οικογένειας ΤΣΟΥΜΑΝΗ που είχαμε δώσει(με προσωπικό sms στις 19.11.2021) στον κ.ΚΑΡΥΠΙΔΗ, ΟΥΤΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤO ΑΠΟ 29.11.2021 SMS ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΠΟ 6.12. 2021 EMAIL, αναγκασθηκαμε εκ των πραγμάτων να καταθέσουμε την από 13.12.2021 αίτηση επιβολής ποινών στο Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ.

Σημειωτέον οτι στο τελευταίο email ο νομικός σύμβουλος της ΚΕΠ δεν υπενθυμίζει για πολλοστή φορά μόνο την εκκρεμότητα προς την οικογένεια ΤΣΟΥΜΑΝΗ αλλά και τις εκκρεμότητες προς τους ΚΟΝΤΟΒΑ και ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΟ, τους οποίους δεν εξόφλησε πλήρως κι ολοσχερώς, όπως επιτάσσουν οι αποφάσεις του ΔΔΠ, καθώς η ΠΑΕ ΑΡΗΣ τους παρακρατησε χρήματα, υποτίθεται για τους αναλογούντες φόρους, χωρίς όμως να τους χορηγηθεί η σχετική βεβαίωση και παρά τις συνεχείς οχλήσεις τους.

Εκτός δηλαδή από την αίτηση επιβολής ποινών της οικογένειας ΤΣΟΥΜΑΝΗ (κάτι που κατά πάσα πιθανότητα αποτελεί παγκόσμιο ρεκόρ στα αθλητικά δικαστικά χρονικά, δηλαδή να στρέφονται δικαστικά κατά της αθλητικής διαδοχου ΠΑΕ οι νόμιμοι κληρονόμοι ενός πρώην ποδοσφαιριστή της!),η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα βρεθεί εκ νέου ενώπιος ενωπίω με τους ΚΟΝΤΟΒΑ και ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΟ ενώπιον του ΔΔΠ.

Όσο για την προμήθεια, καλούμε τον κ.ΚΑΡΥΠΙΔΗ και τα μισθαρνα κονδυλοφορακια του να ανατρέξουν στα δελτία της ΚΕΠ, μέσω των οποίων ΔΕΣΜΕΥΘΗΚΑΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ!
( ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΟΚΥΨΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΠΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΛΟΓΑ ΠΑΡΑΒΟΛΑ!!!)

Βεβαίως όλες αυτές τις φαιδροτητες ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΡΗΣ και οι συν αυτώ δεν τόλμησαν να τις εκστομίσουν προς τους… φραγκοφονιαδες δικηγόρους των SISTON,ORIOL,PORTILLA που τους πληρωσαν όχι μόνο το 100% του επιδικασθεντος κεφαλαίου,των νομίμων τόκων και των δαπανών αλλά και το penalty των 50.000€ από την καθυστέρηση εκτέλεσης της απόφασης του τελευταίου.

Επομένως οι οικονομικά κρεμασμένοι στα … μανταλάκια των γραμματειών των αθλητικών δικαστηρίων της Ελβετίας, καλό θα ήταν να …κοκκινίσουν και λίγο από ντροπή, όταν καταδεχονται να εξευτελίζονται για τριάντα αργύρια,την ίδια στιγμή που για τα παράβολα στο cas για την υπόθεση της πλαστογραφίας ΛΑΣΚΟΦ ξηλώθηκαν 44.000€ , πληρώνοντας και το παράβολο της πάλαι ποτέ συμμάχου (στην υπόθεση ΝΤΟΥΡΜΙΣΑΙ) ΕΠΟ!

Κύριε ΚΑΡΥΠΙΔΗ, τα λουλούδια και η ενός λεπτού σιγή δεν καθαρίζουν καμία συνείδηση.
Ακόμα και φιλία να μην είχατε με τον Νίκο, σαν άνθρωπος κι όχι σαν παράγοντας, θα έπρεπε να είχατε πράξει τα δέοντα προς την οικογένεια του, χωρίς να το διατυμπανίσετε και φυσικά χωρίς να έχουν προηγηθεί, επιστολές, εξώδικα, sms , emails και προσφυγές του δικηγόρου της.

Ακόμα και να κερδίσετε στο Διαιτητικό Δικαστήριο,στο Ηθικό Δικαστήριο τής Κοινωνίας έχετε ήδη καταδικασθεί και μάλιστα αμετάκλητα.

Τέλος και για του λόγου το αληθές παραθέτουμε την επιστολή μας προς τον κ.ΚΑΡΥΠΙΔΗ, καθώς και το τελευταίο email μας.

Υ.Γ.1:Οταν εγώ υπηρετούσα την ΠΑΕ ΑΡΗΣ ως πληρεξούσιος δικηγόρος της επί ιδιοκτησίας ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ κι επί προεδρίας ΙΩΑΝΝΙΔΗ, την ίδια εποχή κατέθετα προσφυγές κατά του ΠΑΟΚ ,για τον οποίο ποτέ δεν έκρυψα τα αθλητικά φρονήματα μου, αντίθετα με κάποιους άλλους που κατά καιρούς… καμουφλάρονται ως “ποδοσφαιρικοί χαμαιλέοντες”!

Υ.Γ.2: Πάντως δεν γνωρίζω κανέναν αντιαρειανο και μάλιστα παοκτζη ΝΑ ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΜΕ SMS ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΡΗΣ, ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ!!

Υ.Γ.3: Εκτός από τα emails στην διάθεση του Τύπου είναι και τα επικαλούμενα sms,τα οποία άλλωστε θα κατατεθούν και στο Διαιτητικό Δικαστήριο τής ΕΠΟ!!!

Υ.Γ.4: Δυστυχώς μετά την προσφυγή των 30 μελών μας στην DISCIPLINARY COMMITTEE της FIFA, είμαστε ηθικά υποχρεωμένοι να συγκοινοποιησουμε και ολόκληρο τον φάκελο των υποθέσεων ΤΣΟΥΜΑΝΗ, για τον οποίο ήδη είναι ενήμερος ο πρώην συμπαίκτης του και νυν πρόεδρος της FIFPro David AGANZO!!!!

Ο ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΣΟΥΜΑΝΗ
ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΚΕΠ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ».

loading...
  • // Πρόσφατα //
  • // Δημοφιλή //

Οι αγκαλιές του Λουτσέσκου στην Τούμπα (video)

Και το Survivor… ΠΑΟΚ είναι (video)

Ξέχασε πότε έχασε από την ΑΕΚ στην Τούμπα (video)

UEFA: H EΠΟ πέρασε από ακρόαση

Το Tik Tok έκανε viral ρετρό φανέλα του ΠΑΟΚ (video)

Λύθηκε το μπέρδεμα με Γκάβι

Το τρομερό γκολ του Μυστακίδη επί της ΑΕΚ! (video)

Χάνει ΠΑΟΚ ο Εμβιλά;

Ο τελικός της… εκδίκησης! (video)

Κόσμος και ομάδα έγιναν ένα! (video)

Χαμόγελα και τούρτα στο Παλατάκι

ΠΑΟΚΑΡΑ ξανά στους τελικούς!

Live Stream: ΠΑΟΚ – ΑΕΣΧ Πυλαίας

Ράπτης και Ντεν Ντρις για το final-4 (video)

«Χρυσώνει» τον Φερέιρα η Παλμέιρας

Ήττα και στροφή σε Απόλλωνα για ΠΑΟΚ

Τα «αετόπουλα» που διέλυσαν την ΑΕΚ! (video)

Χυδαία επίθεση ΟΣΦΠ σε Μπαλτάκο

Οι αγκαλιές του Λουτσέσκου στην Τούμπα (video)

Επιστροφή στη βάση για Τσιγγάρα (pic)

Καταγγελία- βόμβα για το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ!

«Απορρίφθηκε η πρόταση για Ντάντας»

Απίθανος Κοτάρσκι κόντρα στην Αγγλία (video)

Νέο σοκ: Ο εκπρόσωπος του Άρη τράβηξε το video

Η… επιμονή Σαββίδη για τις σχέσεις ΟΣΦΠ-Άρη

Μπήκε ο Αντρίγια, κέρδισε η Σερβία

Έβαλε στο 69′ τον Ντέλια ο Πογιέτ

«Επίθεση» Τατσόπουλου σε Μαρινάκη! (pic)

Βούρκωσε ο Λημνιός! (video)

Πειθαρχική δίωξη στον Καρυπίδη

Μνημόνιο εδώ και τώρα στη Super League!

Η ΕΠΟ καταγγέλλει Μαρινάκη και Καραπαπά!

Ο Μαρινάκης πέταξε τετράδιο στον Μπαλτάκο!

Η αλητεία του Καραπαπά με την φούστα! (video)

Θα μπει σε κλειστό κλαμπ ο Ολιβέιρα;

Ορίστηκε ο ημιτελικός με Παναθηναϊκό!

FIFA: Αυτοί ανέλαβαν το «ελληνικό πρόβλημα»

Γραμμένος: «Αδιανόητο και θρασύτατο!»

Η συλλεκτική φανέλα για τον Μπάνε! (pic)

Μαρινάκης: «Όλα τα σκ@τα μαζεμένα!»

Ο… φονιάς της ΑΕΚ (video)

Ξέχασε πότε έχασε από την ΑΕΚ στην Τούμπα (video)

Το Tik Tok έκανε viral ρετρό φανέλα του ΠΑΟΚ (video)

Το τρομερό γκολ του Μυστακίδη επί της ΑΕΚ! (video)

Οι αγκαλιές του Λουτσέσκου στην Τούμπα (video)

Ο τελικός της… εκδίκησης! (video)

Τα «αετόπουλα» που διέλυσαν την ΑΕΚ! (video)

«Περήφανοι για Ντέλια και Εθνική Νέων»

Χάνει ΠΑΟΚ ο Εμβιλά;

Χυδαία επίθεση ΟΣΦΠ σε Μπαλτάκο

«Τι να περιμένεις από έναν κλαρινογαμπρό;»

Συνέχεια στον «χαρτοπόλεμο» από Άρη

«Φερόμενος ιδιοκτήτης του Άρη ο Καρυπίδης!»

Δύσκολα με ΠΑΟΚ ο Μουκουντί