«Ακόμη και η σκιά του Σαββίδη φοβίζει…»

Οι ατάκες του Κώστα Παϊσιάδη για τους ευεργέτες και τους εχθρούς του ΠΑΟΚ

Ο αντιπρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ, Κώστας Παϊσιάδης, φιλοξενήθηκε στο City of Primo 106.1 και αναφέρθηκε στα πρόσωπα, τα οποία παίζουν κομβικό ρόλο στο σύλλογο του Δικεφάλου, χάρη στην μεγάλη οικονομική ενίσχυση, που προσφέρουν.

Παράλληλα, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην επίθεση που δέχεται η οικογένεια του Ιβάν Σαββίδη, ενώ υπογράμμισε πως «ακόμη και η σκιά του τρομάζει τους αντιπάλους του».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το παιχνίδι με τον Μίλωνα:

«Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για την ομάδα, γιατί πρέπει να το κερδίσει. Πρέπει να συνεχίσει την πορεία της προς τον στόχο της. Το παιχνίδι πρέπει να κερδηθεί με τρίποντο. Πιστεύω ότι η ομάδα θα τα καταφέρει. Τα τελευταία 7-8 χρόνια το τμήμα βόλεϊ δίνει πάντα μία επιτυχία στο σύλλογο κι αυτό μας κάνει να νιώθουμε καλά».

Για τον Ιβάν Σαββίδη και τους ευεργέτες του ΠΑΟΚ:

«Είναι σημαντική η κίνηση του Ιβάν Σαββίδη να δώσει χορηγία στο τμήμα μπάσκετ. Είναι σημαντικό αυτοί οι τόσοι μεγάλοι ηγέτες, όπως ο Ιβάν Σαββίδης, με μια όμορφη κίνηση να απογοητεύσουν τους αντιπάλους τους, να σκορπίζουν απογοήτευση σε όλους αυτούς που περίμεναν κάτι άλλο. Καταφέρνει να δηλώνει με τέτοιους τρόπους ότι όχι μόνο συνεχίζει να είναι παρών, αλλά είναι ενεργός απέναντι σε κάθε τμήμα και σε κάθε δυσκολία του ΠΑΟΚ».

Για τους ευεργέτες του συλλόγου:

«Ο ΠΑΟΚ σαν οργανισμός, αλλά και ο ερασιτέχνης έχει την ευλογία να έχει γύρω του ανθρώπους με μεγάλη οικονομική δύναμη, με μεγάλη αγάπη και πάθος για τον ΠΑΟΚ. Θα αναφέρω επιγραμματικά μερικά ονόματα, όπως του κύριου Χατζόπουλου, που «τρέχει» το τμήμα με μεγάλη συνέπεια, ώστε να μηδενιστούν τα χρέη. Ο στόχος του είναι προς ολοκλήρωση μάλιστα.

Είναι, επίσης, ο κύριος Αμοιρίδης, ο οποίος έχει πάρει εξ ολοκλήρου δύο τμήματα και τα έχει κάνει πρωταγωνιστές. Η πάλη είναι τα τελευταία χρόνια το ισχυρότερο κομμάτι, το γυναικείο βόλεϊ που είναι ένα ακριβό σπορ, το υποστηρίζει ο κύριος Αμοιρίδης για να κάνει επιτυχίες παντού. Αυτόν τον άνθρωπο ο ΠΑΟΚ έχει την ευλογία να τον έχει στις τάξεις του για να υποστηρίζει όλα τα τμήματα του ερασιτέχνη με χορηγία.

Ένας ακόμη άνθρωπος που προσφέρει στο μπάσκετ είναι ο κύριος Τσαλόπουλος, που είναι ένας μεγάλος συμπαραστάτης του μπάσκετ, αλλά και του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ.

Επίσης, σε ένα πολύ μεγάλο κομμάτι και με οικονομική συμμετοχή είναι ο ίδιος ο πρόεδρος του ερασιτέχνη ο Θανάσης Κατσαρός, ο οποίος πολύ λιγότερο μιλάει για την οικονομική προσπάθεια, γιατί έχει και όλο το κομμάτι της λειτουργίας του ερασιτέχνη.

Ο Ιβάν Σαββίδης είναι η ηγέτιδα μορφή, ο άνθρωπος που κρατάει όλο το σύλλογο, που ηγείται του ποδοσφαίρου και όλου του οργανισμού. Είναι η ομπρέλα, αυτός που δίνει δύναμη σε όλους τους υπόλοιπους να έχουν αυτή την πορεία. Ο ΠΑΟΚ μέσα από αυτή την πεντάδα προσώπων έχει όχι μόνο μέλλον και ελπίδα, αλλά αποτελεί τον μαγνήτη για να έχει νέο κόσμο, νέα παιδιά και να συσπειρώνει γύρω του κόσμο και νέους φιλάθλους.

Όλες αυτές οι επιθέσεις που δέχεται ο ΠΑΟΚ σαν οργανισμός και συγκεκριμένα η οικογένεια του Σαββίδη, πέφτουν στο κενό, γιατί όλο αυτό το κομμάτι του ΠΑΟΚ είναι ισχυρό και άρρηκτα συνδεδεμένο. Θέλω να πω σε όσους αναρωτιούνται για το αν ο Ιβάν Σαββίδης βοηθάει τον ερασιτέχνη ή το μπάσκετ ότι όλο αυτό το κομμάτι είναι ισχυρά δομημένο μεταξύ του κι αυτό είναι που δίνει την ενέργεια που βγάζει ο ΠΑΟΚ σαν οργανισμός και τον κάνει αδιάρρηκτο και να προχωρά μόνο μπροστά».

Για την επίθεση στην οικογένεια Σαββίδη:

«Όλο αυτό το φάσμα των καταγγελιών στην οικογένεια Σαββίδη και γενικότερα εναντίον του ΠΑΟΚ δείχνει τελικά ότι όχι απλά ο Ιβάν Σαββίδης, αλλά ακόμα και η σκιά του φοβίζει. Μιλάμε για έναν άνθρωπο που ακόμα και η φυσική του παρουσία δημιουργεί ένταση και φοβία στους αντιπάλους του, που με ανίσχυρες υποθέσεις καταγγελιών προσπαθούν να φθείρουν το όνομάτα του. Η συγκεκριμένη κατηγορία δεν έχει καμία απολύτως βάση, είναι νομικό αστείο. Είναι μια αστεία κατάσταση και την ευθύνη έχουν συγκεκριμένοι άνθρωποι, ο Υπουργός και ο άνθρωπος που τον κρατάει σε αυτή τη θέση. Δεν μας αγγίζουν αυτά, γιατί η ασπίδα του ΠΑΟΚ είναι ισχυρή. Η πορεία του ΠΑΟΚ δεν μπορεί να σταματήσει από κανέναν Αυγενάκη».

 

loading...
  • // Πρόσφατα //
  • // Δημοφιλή //

Back to Back με… μαγικό για τον Κωνσταντέλια! (video)

Γνώριμος και elite στο Ελλάδα-Καζακστάν

Ισχυρός όλο το καλοκαίρι ο ΠΑΟΚ

Μαθαίνει πρόγραμμα ο ΠΑΟΚ Β

Η Ρεάλ έκανε δημόσια καταγγελία

Μεταδόσεις με EuroLeague

Επιστροφή στην… κανονικότητα

Τα πρωτοσέλιδα 19/3 (video)

Επιστροφή στη δράση!

Για αυτό είναι κορυφαίος ο Ντεσπόντοφ

Η Τράμπζονσπορ απειλεί τον διαιτητή!

Μιλενκόσκι: «Δείξαμε την ποιότητα μας»

Έκανε την ανατροπή και μπήκε Play Off ο ΠΑΟΚ!

Η Τούμπα… γέμισε την ψυχή του Μιρτσέα

Περνάει δύσκολα στην Τουρκία ο Σάντος

Έκτακτο: Απολύεται ο προπονητής της Μπριζ!

Σοκαριστική συμπεριφορά Κούγια! (videos)

Τραγωδία με φόντο τον ΠΑΟΚ (vids)

Όταν ο ΠΑΟΚ διαλύει τους Ευρωπαίους (videos)

Το ΠΑΟΚ-Μπριζ που λίγοι θυμούνται (video)

Το αντίο του ΑΣ ΠΑΟΚ στον 15χρονο Γιάννη

Νιώθεις από ΠΑΟΚ;

Στην Ευρώπη σκοράρει κατά ριπάς

Ο ΠΑΟΚ στο top-10 της Ευρώπης στο σκοράρισμα!

To γκολ του «Zile» από μέσα! (video)

Μ. Λουτσέσκου: «Τρελή η κατάσταση στην Τούμπα»

Μπριζ: Φόβοι για υποτροπή του Μινιολέ!

Η μάχη των σκόρερ του ΠΑΟΚ

Συγκλονισμένοι όλοι στη Φιορεντίνα

Έβαλε «φωτιά» στα play out ο Βόλος

Χαλαρή και άνετη η Κ17 του ΠΑΟΚ

Η ευχή του Πογέτ για ΠΑΟΚ

Πήρε θέση ο Μπράνκο για τα επεισόδια στο Τραμπζονσπόρ-Φενέρ

Η Ρεάλ έκανε δημόσια καταγγελία

Η Τράμπζονσπορ απειλεί τον διαιτητή!

Ανακοίνωσε Τούντορ η Λάτσιο (pics)

Ο Ολυμπιακός θέλει να κρατήσει τον Ποντένσε

«Βέλη» και στη διοίκηση της Κλαμπ Μπριζ!

Επίσημο: Απολύθηκε ο Ντέιλα από την Μπριζ

Έκτακτο: Απολύεται ο προπονητής της Μπριζ!

Μπριζ: Φόβοι για υποτροπή του Μινιολέ!

Ήττα για τη… διπρόσωπη Κλαμπ Μπριζ!