«Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ είναι οι καλύτεροι!»

Ο Τζέιλαν Χαντς αναδείχθηκε MVP και στέλνει το μήνυμα

Ο Jaylen Hands με την τρομερή παρουσία του στην εμφατική νίκη του ΠΑΟΚ mateco στην Καρδίτσα, ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Συγκέντρωσε το υψηλότερο Ranking μεταξύ όλων των παικτών που αγωνίστηκαν το περασμένο τριήμερο και δικαιωματικά αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της εβδομάδας!

Ο ίδιος νιώθει πολύ ενθουσιασμένος για το κατόρθωμα αυτό και θέλησε να το σχολιάσει λέγοντας: «Είναι το πρώτο βραβείο που παίρνω μέχρι στιγμής στην Ελλάδα. Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό και έχει εξαιρετικούς παίκτες. Αυτό μπορώ να το επιβεβαιώσω και από παιχνίδια που έχω αγωνιστεί και παρακολουθήσει. Το επίπεδο είναι πολύ καλό».

Στην πρώτη του χρονιά στον ΠΑΟΚ mateco και στην Ελλάδα, έχει ήδη παίξει σε πρωτάθλημα και Basketball Champions League και ετοιμάζεται για το κύπελλο. Ο 23χρονος γκαρντ αναφέρει χαρακτηριστικά: «Δεν έχουμε αγωνιστεί ακόμα στο κύπελλο αλλά ξέρω πως πρέπει να έχουμε έναν καλό πρώτο γύρο στο πρωτάθλημα έτσι ώστε να είμαστε στην τελική φάση, οπότε ίσως η διαδικασία αυτή να είναι δύσκολη. Από την άλλη, είναι δύσκολο όταν παίζεις στην Ευρώπη, επειδή έχεις να αντιμετωπίσεις ομάδες από διαφορετικές χώρες, άρα αυτομάτως άλλο στυλ παιχνιδιού, αλλιώτικοι παίκτες, όπως επίσης και πολλά ταξίδια. Άρα ναι, θα τις χαρακτήριζα δύσκολες διοργανώσεις και πιο πολύ το Ελληνικό πρωτάθλημα καθώς έχει διαφορετικές στρατηγικές. Δεν έπαιξα ποτέ σε λίγκα με τόσα πολλά pick n’ roll.

Ο ΠΑΟΚ έχει ποικίλα συστήματα ανάλογα με τον παίκτη, όπως επίσης και διαφορετικούς τρόπους παιχνιδιού. Εγώ και κάθε παίκτης, πρέπει κάθε βδομάδα να ενσωματωνόμαστε στα pick n’ roll ή σε κάποια επίθεση που δεν έχουμε ξαναδεί. Φυσικά παίζει ρόλο και πως είναι διαμορφωμένος κάποιος σαν παίκτης, αλλά οι διάφορες τακτικές πίσω από αυτόν, είναι το δύσκολο κομμάτι. Παρόλα αυτά, το συνήθισα εύκολα και αυτή η διαδικασία με βελτιώνει επειδή αισθάνομαι ότι καταλαβαίνω περισσότερα πράγματα. Έτσι νιώθω σαν να είμαι πιο συγκεντρωμένος και ότι έχω την ευκαιρία να δημιουργήσω περισσότερες ευκαιρίες για την ομάδα».

Όσον αφορά τις φιλοδοξίες του για τις τρεις αυτές διοργανώσεις, σχολίασε: «Στόχος μου είναι να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι και θεωρώ πως αν στο τέλος της σεζόν καταφέρουμε να είμαστε ανάμεσα στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος , θα είναι μεγάλο κατόρθωμα για εμάς. Όπως επίσης αν περάσουμε στον επόμενο γύρο του BCL, αλλά και να πάμε όσο πιο μακριά μπορούμε στο κύπελλο».

O Jaylen Hands αναφέρθηκε και στην καλή ατμόσφαιρα που επικρατεί στα αποδυτήρια, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Έχουμε πολύ καλά παιδιά στην ομάδα και το κλίμα είναι άριστο, κάτι που έχει πολύ σημασία. Όλοι οι Αμερικανοί αλλά και οι Έλληνες έχουμε κίνητρο και είμαστε φιλόδοξοι, όπως λέει ο coach Λυκογιάννης. Ερχόμαστε από διαφορετικές καταστάσεις ο καθένας, οπότε είμαστε «πεινασμένοι». Έτσι, καταλαβαίνουμε πως αν παίζουμε καλά και κερδίζουμε, αυτό θα είναι καλό για όλους. Έχουμε όλοι τον ίδιο στόχο, είμαστε νέοι και φιλόδοξοι και θέλουμε να πετύχουμε και στην Ευρώπη, αλλά και στην Ελλάδα».

Τέλος, έκανε το δικό του σχόλιο για το δύσκολο παιχνίδι της Κυριακής αλλά και την υποστήριξη των φιλάθλων του ΠΑΟΚ: «Είναι με διαφορά οι καλύτεροι φίλαθλοι που είχα καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας μου. Ταξίδεψαν στην Καρδίτσα και πανηγύρισαν για εμάς. Όπως επίσης και στην Ιταλία αλλά και σε όλα τα παιχνίδια είναι δίπλα μας. Για μία νέα ομάδα όπως τη δική μας, σημαίνει πολλά και αυτό μας βοηθάει στο να γινόμαστε συνέχεια καλύτεροι. Ξέρω ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, γιατί ο Ολυμπιακός είναι μία καλή ομάδα αλλά πιστεύω πως όλοι οι οπαδοί μας θέλουν να νικήσουμε και εμείς θα παλέψουμε για το καλύτερο αποτέλεσμα».

loading...
  • // Πρόσφατα //
  • // Δημοφιλή //

Back to Back με… μαγικό για τον Κωνσταντέλια! (video)

Γνώριμος και elite στο Ελλάδα-Καζακστάν

Ισχυρός όλο το καλοκαίρι ο ΠΑΟΚ

Μαθαίνει πρόγραμμα ο ΠΑΟΚ Β

Η Ρεάλ έκανε δημόσια καταγγελία

Μεταδόσεις με EuroLeague

Επιστροφή στην… κανονικότητα

Τα πρωτοσέλιδα 19/3 (video)

Επιστροφή στη δράση!

Για αυτό είναι κορυφαίος ο Ντεσπόντοφ

Η Τράμπζονσπορ απειλεί τον διαιτητή!

Μιλενκόσκι: «Δείξαμε την ποιότητα μας»

Έκανε την ανατροπή και μπήκε Play Off ο ΠΑΟΚ!

Η Τούμπα… γέμισε την ψυχή του Μιρτσέα

Περνάει δύσκολα στην Τουρκία ο Σάντος

Έκτακτο: Απολύεται ο προπονητής της Μπριζ!

Σοκαριστική συμπεριφορά Κούγια! (videos)

Τραγωδία με φόντο τον ΠΑΟΚ (vids)

Όταν ο ΠΑΟΚ διαλύει τους Ευρωπαίους (videos)

Το ΠΑΟΚ-Μπριζ που λίγοι θυμούνται (video)

Το αντίο του ΑΣ ΠΑΟΚ στον 15χρονο Γιάννη

Νιώθεις από ΠΑΟΚ;

Στην Ευρώπη σκοράρει κατά ριπάς

Ο ΠΑΟΚ στο top-10 της Ευρώπης στο σκοράρισμα!

To γκολ του «Zile» από μέσα! (video)

Μ. Λουτσέσκου: «Τρελή η κατάσταση στην Τούμπα»

Μπριζ: Φόβοι για υποτροπή του Μινιολέ!

Η μάχη των σκόρερ του ΠΑΟΚ

Συγκλονισμένοι όλοι στη Φιορεντίνα

Έβαλε «φωτιά» στα play out ο Βόλος

Χαλαρή και άνετη η Κ17 του ΠΑΟΚ

Πήρε θέση ο Μπράνκο για τα επεισόδια στο Τραμπζονσπόρ-Φενέρ

Η Ρεάλ έκανε δημόσια καταγγελία

Η Τράμπζονσπορ απειλεί τον διαιτητή!

Ανακοίνωσε Τούντορ η Λάτσιο (pics)

Ο Ολυμπιακός θέλει να κρατήσει τον Ποντένσε

«Βέλη» και στη διοίκηση της Κλαμπ Μπριζ!

Επίσημο: Απολύθηκε ο Ντέιλα από την Μπριζ

Έκτακτο: Απολύεται ο προπονητής της Μπριζ!

Μπριζ: Φόβοι για υποτροπή του Μινιολέ!

Ήττα για τη… διπρόσωπη Κλαμπ Μπριζ!