Παπαγιαννάκης: «Τα παιδιά ένιωσαν περηφάνια!»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στην τραγωδία των Τεμπών

Μετά τα όσα συγκλονιστικά αποκάλυψε στο INPAOK (δείτε εδώ), ο Ιωάννης Παπαγιαννάκης μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή της ΕΡΤ για τα όσα είδε και έζησε στο σημείο της τραγωδίας των Τεμπών.

Δεκάδες άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους με άδικο τρόπο, ενώ πολλοί ακόμη παραμένουν τραυματίες στα νοσοκομεία.

Ο διασώστης και προπονητής της εφηβικής ομάδας πόλο του ΠΑΟΚ, Ιωάννης Παπαγιαννάκης, μίλησε για δύσκολες καταστάσεις που βίωσε στα Τέμπη.

«Ήταν μια δύσκολη κατάσταση, που αντιμετωπίσαμε όσοι ήμασταν στο συμβάν. Τις πιο δύσκολες καταστάσεις τις έζησαν οι συνάδελφοι από την 8η ΕΜΑΚ, που βρέθηκαν εκεί στα πρώτα λεπτά της σύγκρουσης. Οι σκηνές που είδαν με τον κόσμο να ουρλιάζει ήταν δύσκολες. Εγώ ήρθα σε δεύτερο χρόνο, μετά από 2-3 ώρες με τον σκύλο μου. Οι εικόνες που είδαμε ήταν μοναδικές. Κάποια στιγμή χωρίς να το αντιληφθώ με συνέβαλε ο φακός.

Είδα προσωπικά αντικείμενα κάποια κοπέλας, καλλυντικά και ρούχα και λύγισα. Είμαστε άνθρωποι και πρέπει να διαχειριστούμε τα συναισθήματά μας. Όταν πηγαίναμε στο συμβάν, ξέραμε τι θα αντιμετωπίσουμε, απλά όταν φτάσαμε εκεί η εικόνα ήταν απίστευτη. Υπήρχε μια άμορφη μάζα.

Ο σκύλος δεν μπόρεσε να κάνει έργο στο πεδίο του συμβάντος, οι μυρωδιές ήταν πάρα πολλές. Η αστυνομία έκανε καλά το έργο της και κρατούσε τους δημοσιογράφους και τους συγγενείς μακριά από το συμβάν, γιατί οι εικόνες ήταν δύσκολες. Η προσπάθεια ήταν συντονισμένη από όλους για να βγάλουν εις πέρας ένα τέτοιο συμβάν. Έχουμε μάθει να μην φοβόμαστε, αλλά στο πίσω μέρος του μυαλού μας είναι η ασφάλειά μας.

Είμαι στην ΕΜΑΚ αρκετά χρόνια, αλλά αυτό που συνέβη στην Τέμπη ήταν από τα πιο δύσκολα. Υπήρχαν νέοι άνθρωποι, θα μπορούσαν να είναι τα παιδιά μας. Ασχολούμαι με το πόλο από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Τα παιδιά στην ομάδα νιώθουν υπερηφάνεια, με συγκίνησαν πολύ. Με ρωτούσαν πράγματα, αλλά δεν ήθελα να μπω σε λεπτομέρειες, ίσως δεν θα ήταν καλό. Η μυρωδιά ήταν συγκλονιστική, μύριζε παντού θάνατο», ανέφερε μεταξύ άλλων στην ΕΡΤ.

  • // Πρόσφατα //
  • // Δημοφιλή //

Ευρωπαϊκά «μάτια» στα διαμαντάκια του ΠΑΟΚ!

Τουρσουνίδης: «Μέσα στα δύο φαβορί ο ΠΑΟΚ»

Οι τρεις που ξεχώρισαν τον Μάρτιο!

«Ο μύθος Θωμάς Μαυρομιχάλης» (video)

Επίσημα χωρίς Λουτσέσκου στο ντέρμπι!

Test drive στην… Τούμπα (video)

Ο Μπέος λέει όχι για τον τελικό!

Εισιτήρια και… φανέλες για Μπάνε!

Ομολογία… σκανδάλου από Καραπαπά!

Η στάση της Μπενφίκα για Ντάντας!

Εθνική: Κλειστές τρεις θύρες της OPAP Arena

Το μεγάλο στοίχημα του ΠΑΟΚ με Κοτάρσκι

Αμφίβολος ενόψει ΠΑΟΚ ο Εμβιλά

Ο… κρίσιμος Απρίλιος του ΠΑΟΚ

Το τρομερό γκολ του Στοχ κόντρα στον ΠΑΣ (vid)

Ευρωπαϊκά «μάτια» στα διαμαντάκια του ΠΑΟΚ!

Ξέσπασμα και το φοβερό πλάνο του Σβαμπ (video)

Ο Ντάντας ψηφίζει ΠΑΟΚ… δαγκωτό

Χαμός με Μπαρτσελόνα στην Ισπανία

Επιβεβαιώνει τον Λουτσέσκου ο Καρυπίδης!

Ο στόχος για την επιστροφή του Ίνγκασον

O Δούκας την είπε στον… fashion icon Καρυπίδη

Ο αρχηγός θυμήθηκε την πορεία στο ΣΕΦ (pic)

Τα δεδομένα για ΠΑΟΚ-Μπράντον

«Κεραυνοί» Λουτσέσκου στη Ρουμανία

Νέο… κλάμα από Καρυπίδη!

Το μήνυμα του ΠΑΟΚ το λάβατε;

Στο «σκαμνί» λόγω ΠΑΟΚ ο Άρης

Το winning mentality και το… ροντέο!

Νέα προσφυγή του Μήτρογλου κατά του Άρη

Επιστρέφει στο «Καραϊσκάκης» ο Λουτσέσκου!

Έτοιμος να παραιτηθεί ο Κονσεϊσάο

Δίωξη του εισαγγελέα σε παίκτη του Άρη!

«Κλειδώνει» η ώρα του φιλικού

Ο… πυροτεχνουργός Κοτάρσκι! (pic)

Στο μεγάλο μεταγραφικό «ραντεβού» ο ΠΑΟΚ!

Το νούμερο του Ντέλια στην Εθνική (video)

Κάνει πάρτι κόντρα στην Εσθονία ο Τζίμας!

Κωνσταντέλιας: «Είμαι υπερήφανος!»

Η «OJOGO» για την παραμονή Ντάντας στον ΠΑΟΚ!

Η καταγγελία Ράζβαν για Καρυπίδη

Εξετάσεις στη Σλοβενία για Κούρτιτς

Τουρσουνίδης: «Μέσα στα δύο φαβορί ο ΠΑΟΚ»

Οι τρεις που ξεχώρισαν τον Μάρτιο!

Επίσημα χωρίς Λουτσέσκου στο ντέρμπι!

Test drive στην… Τούμπα (video)

FORZA εκτάκτως την Παρασκευή (24/3)

Η στάση της Μπενφίκα για Ντάντας!

Το μεγάλο στοίχημα του ΠΑΟΚ με Κοτάρσκι

Εισιτήρια και… φανέλες για Μπάνε!

ΕΣΑΚΕ: H σύνθεση του νέου Δ.Σ.

O εντυπωσιακός Ρένφρο (video)

Αγγελίδης: «Το video του αγώνα δεν υπάρχει, τυχαίο; Δε νομίζω!»

«Φεύγουν» τα εισιτήρια για την μεγάλη μέρα! (pic)

Τσαρούχα στο Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: «Καμία θέση στον ρατσισμό…» (pic)