Παραδόθηκε 30χρονος για τη δολοφονία στο OPAP Arena

Oμολόγησε πως χτύπησε τον οπαδό της ΑΕΚ που πέθανε

Στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βορειοανατολικής Αττικής φέρεται να παραδόθηκε ένας 30χρονος άνδρας, που πληροφορίες αναφέρουν πως ομολόγησε πως ήταν αυτός που χτύπησε τον οπαδό της ΑΕΚ στις 15 Μαΐου, στους πανηγυρισμούς για την κατάκτηση του πρωταθλήματος έξω από την Opap Arena, με αποτέλεσμα ο 47χρονος να χάσει τη ζωή του, περίπου τέσσερις ώρες αργότερα.

Ο φερόμενος ως δράστης λέγεται πως ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ. Συνοδεύονταν από τον δικηγόρο του ενώ δεν συνελήφθη λόγω της παρέλευσης του αυτοφώρου. Ο ίδιος φέρεται να υποστήριξε ότι δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει το θύμα. Σημειώνεται πως ο άνδρας δεν συνελήφθη καθώς δεν έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης. Μετά την κατάθεσή του θα μεταβεί στην εισαγγελία Αθηνών προκειμένου να εκδοθεί το σχετικό ένταλμα, ενώ παρέλαβε αντίγραφα της δικογραφίας και θα κληθεί για κατάθεση από τον Ανακριτή.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, το αιμάτωμα που είχε υποστεί το 47χρονο θύμα προήλθε από κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και αυτό σημαίνει πως τα αίτια του θανάτου παραπέμπουν σε εγκληματική ενέργεια.

Ο 47χρονος είχε πάει με την κοπέλα έξω από το νέο γήπεδο της ΑΕΚ, στους πανηγυρισμούς για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Σύμφωνα με κάποιες μαρτυρίες, το ζευγάρι για άγνωστο λόγο τσακώθηκε με έντονο τρόπο και χρειάστηκε να μπει στη μέση φιλικό τους ζευγάρι για να τους χωρίσει. Η κοπέλα έφυγε από την παρέα, αλλά λίγο μετά εμφανίστηκε ένας άγνωστος άνδρας, που χτύπησε στο κεφάλι τον 47χρονο και τον έριξε αναίσθητο.

«Εγώ αμέσως μετά τον διαπληκτισμό σηκώθηκα και έφυγα. Δεν είδα κάτι. Λίγο αργότερα κάποιος μου είπε “χτύπησαν τον δικό σου και έπεσε κάτω “. Αμέσως έτρεξα δίπλα του και τον είδα στο έδαφος. Ήταν ζαλισμένος και έλεγε ασυναρτησίες. Κάλεσα το 166 και πήγαμε στο νοσοκομείο» φέρεται να είπε η σύντροφος του 47χρονου άτυχου οπαδού στις αρχές.

Η μητέρα του οπαδού της ΑΕΚ που πέθανε από χτυπήματα έξω από το γήπεδο ζητά να τιμωρηθούν αυτοί που έκαναν κακό στο παιδί της. «Θέλω να τιμωρηθεί οποίος έχει κάνει κακό στο παιδί μου. Δεν ήξερα ότι τον χτύπησαν. Το έμαθα αργότερα από την κοπέλα του και τους φίλους του, που ήρθαν να τον δουν στο νοσοκομείο» είπε η μητέρα του 47χρονου στις αρχές.

ΠΗΓΗ: iefimerida

loading...
  • // Πρόσφατα //
  • // Δημοφιλή //

Με τα πόδια στην Bolt Arena οι ΠΑΟΚτσήδες

Η Ελσίνκι θέλει για… σύμμαχο τη βροχή!

Ελλάδα-UEFA: Εννιά νίκες για την 15η θέση!

Χάος στη Μαρσέιγ

Οι ευρωπαϊκές πρεμιέρες του ΠΑΟΚ

Ελσίνκι: Περισσότερο… από μία ομάδα!

Χάνει τον τελικό ο Μέσι;

Μεταδόσεις με Ευρωπαίο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ ψάχνει τρίποντο ηρεμίας

Τα πρωτοσέλιδα της Πέμπτης 21/9

Έβρεξε γκολ στο Champions League

Η τελευταία πριν τη «μάχη» (video)

Οι δοκιμές Λουτσέσκου για Ελσίνκι

Αχώριστοι οι Τάισον-Βιεϊρίνια (pic)

Και στο τέλος νικάει η Ρεάλ!

Έτοιμος για ευρωπαϊκή μάχη ο ΠΑΟΚ

Με τα πόδια στην Bolt Arena οι ΠΑΟΚτσήδες

Η Ελσίνκι θέλει για… σύμμαχο τη βροχή!

Σοΐρι: «Κρίμα που παίζουμε τώρα με τον ΠΑΟΚ»

Η βασίλισσα του Ροστόφ (pics)

Ο ΠΑΟΚ έμεινε αξέχαστος στον Ρατς

Υπό την… προστασία του Τάισον ο Αντόνιο

Λόλα, να ένα μήλο!

Βλέπουν ΠΑΟΚ και ξεχνάνε να σφυρίζουν!

Γερμανική αποθέωση σε Τζόλη

«Ο Κωνσταντέλιας δεν είναι σε κρίση»

Το ασφυκτικό πρέσινγκ του ΠΑΟΚ

Πλήγμα στον ΠΑΣ πριν τον ΠΑΟΚ

Ελεύθερη είσοδος στο ΠΑΟΚ-Κολοσσός

Συστήθηκε με… Τριαντάφυλλο ο Ντεσπόντοφ!

Ο κακός… χαμός στη Γιουνάιτεντ

Αναχωρεί για Ελσίνκι ο ΠΑΟΚ (pics+video)

Αλλαγή έδρας για τον ΠΑΟΚ Β

«Στα όρια της αλλοίωσης αποτελέσματος!»

Ερευνάται «ύποπτη» μεταγραφή του Άγιαξ!

«Ο βασιλιάς της γκάφας στον δρόμο του Λουτσέσκου!»

Αποθέωση για Τζόλη από τον προπονητή του

Πρόβλημα στον ΠΑΣ ενόψει ΠΑΟΚ

Ανέτοιμος και βαριά ήττα για τον ΠΑΟΚ

Στο νοσοκομείο εσπευσμένα ο Μουκουντί

Τρία προβλήματα στον ΠΑΣ ενόψει ΠΑΟΚ

Με τα πόδια στην Bolt Arena οι ΠΑΟΚτσήδες

Οι ευρωπαϊκές πρεμιέρες του ΠΑΟΚ

Η Ελσίνκι θέλει για… σύμμαχο τη βροχή!

Ο ΠΑΟΚ ψάχνει τρίποντο ηρεμίας

Οι εξηγήσεις Λουτσέσκου για τους καινούργιους

Η τελευταία πριν τη «μάχη» (video)

Οι δοκιμές Λουτσέσκου για Ελσίνκι

Τακιανός: «Τα πράγματα θα πάνε όπως τα θέλουμε»

Ανέτοιμος και βαριά ήττα για τον ΠΑΟΚ

Live: ΠΑΟΚ – Κολοσσός Ρόδου

To «πρώτο» του ΠΑΟΚ με κόσμο!

Συστήνεται στο Παλατάκι ο ΠΑΟΚ!

Εκτός δράσης ο ΜακΝίς

Τα εισιτήρια του Super Cup

Χάος στη Μαρσέιγ

Χάνει τον τελικό ο Μέσι;

Ονάνα: «Εγώ φταίω για την ήττα της Γιουνάιτεντ»

Έβρεξε γκολ στο Champions League