Ψάχνει την 13η νίκη στον Πειραιά

Τι αναφέρει η Super League για το επικείμενο ντέρμπι

Με ένα μεγάλο ντέρμπι συνεχίζεται η δράση σήμερα (5/11) στην Super League, αφού ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο Γεώργιος Καραϊσκάκης για ην 10η «στροφή» του ελληνικού πρωταθλήματος.

Οι Πειραιώτες έχουν συνολικά το πάνω χέρι στην έδρα τους, ωστόσο ο Δικέφαλος στο αντίστοιχο παιχνίδι της περσινής σεζόν έφυγε με το διπλό.

Η διοργανώτρια αρχή παρουσιάζει ενδιαφέροντα στοιχεία κι αριθμούς για το επικείμενο ντέρμπι μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της.

Διαβάστε παρακάτω την προαναγγελία της Λίγκας:

Μόνο στα δύο από τα δέκα τελευταία παιχνίδια των δύο ομάδων σε όλες τις διοργανώσεις έχει επικρατήσει ο γηπεδούχος. Στα υπόλοιπα υπάρχουν πέντε ισοπαλίες και τρεις νίκες του φιλοξενούμενου.

Συνολικά ο Ολυμπιακός έχει τέσσερις νίκες στα δέκα τελευταία ανεξάρτητα διοργάνωσης και έδρας, ενώ ο ΠΑΟΚ επικράτησε στην περσινή τους αναμέτρηση για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Συνολικά, ο Ολυμπιακός με τον ΠΑΟΚ έχουν αναμετρηθεί 69 φορές με γηπεδούχο την ομάδα του Πειραιά και στα 48 από αυτά έχουν επικρατήσει οι Ερυθρόλευκοι. Ο ΠΑΟΚ έφυγε 12 φορές νικητής από την έδρα του Ολυμπιακού, ενώ υπάρχουν ακόμα 9 αναμετρήσεις που τελείωσαν ισόπαλες.

Ο Ολυμπιακός έχει ένα σερί με 14 διαδοχικές νίκες σε επισκέψεις του ΠΑΟΚ στην έδρα του από τις 12 Νοεμβρίου 1989, έως και τις 23 Φεβρουαρίου 2003.

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να επικρατήσει στις 11 Ιανουαρίου 2004 και να σπάσει αυτό το σερί, ενώ στις 16 Οκτωβρίου 2005 πήρε τη νίκη με 2-1 στο νέο Στάδιο Καραϊσκάκης και ήταν η πρώτη ομάδα που έφυγε νικήτρια από το ανακαινισμένο γήπεδο.

Η ευρύτερη νίκη του Ολυμπιακού σε εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΟΚ σημειώθηκε στις 3 Ιουνίου 1962, με σκορ 6-0 και τον Γιώργο Σιδέρη να σημειώνει τέσσερα γκολ που είναι τα περισσότερα που έχει σκοράρει ένας ποδοσφαιριστής σε ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Σε εκείνη την αναμέτρηση είχε σημειώσει τα άλλα δύο τέρματα ο Στέλιος Ψύχος.

Ο Γιώργος Σιδέρης έχει σημειώσει συνολικά 9 γκολ στις εντός έδρας αναμετρήσεις με τον ΠΑΟΚ, ενώ στην δεύτερη θέση βρίσκεται ο Νίκος Αναστόπουλος με 7 γκολ.

Για τον ΠΑΟΚ έχει σημειώσει χατ τρικ ο Παντελής Καφές στις 23 Φεβρουαρίου 2003, στην ήττα του Δικεφάλου με 4-3 στη Ριζούπολη.

69 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

48 ΝΙΚΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

9 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

12 ΝΙΚΕΣ ΠΑΟΚ

ΓΚΟΛ: 124-53

loading...
  • // Πρόσφατα //
  • // Δημοφιλή //

Πολλά τα ερωτηματικά ενόψει Βόλου

Μεταδόσεις με Κύπελλο και Premier League

Τα πρωτοσέλιδα 6/12 (video)

O Λουτσέσκου «έφτιαξε» τον Μάρκος Αντόνιο

Ο Ζιρού πήρε σημαντική απόφαση

Ανατροπή στο 92΄ ο Παναιτωλικός

Ζάκοτς: «Ο Θεός μας βοήθησε στην πρόκριση»

Ανησυχία για Αντρίγια στον ΠΑΟΚ!

Η ΚΕΔ ζητά συνάντηση με τον πρωθυπουργό

Ευρωπαϊκός «αιμοδότης» της Ελλάδας ο ΠΑΟΚ!

Οι διαιτητές του Παναθηναϊκός- ΠΑΟΚ

Το… ζόρι τους ο Λουτσέσκου!

Αμπέλ: «Δεν έχω αποφασίσει αν θα μείνω»

«Καρδιοχτύπησε» αλλά έγραψε ιστορία!

Διαιτητές: «Δεν σφυρίζουμε μέχρι…»

Live: ΠΑΟΚ – Ντιναμό Ζάγκρεμπ

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Να φτάσει το μαχαίρι στο κόκκαλο!»

Πολλά τα ερωτηματικά ενόψει Βόλου

Έπαθε πλάκα το Conference League με ΠΑΟΚ

Ξανά πρωταθλητής ο Αμπέλ Φερέιρα

Ομολόγησε τις… βουτιές ο Τζόρτζεβιτς!

Με τον κόσμο του στην Τρίπολη ο ΠΑΟΚ!

Mega… κλάμα στη Super μπάλα! (videos)

Η επιστροφή του Λύρατζη (pics)

Με αρκετές απουσίες κόντρα σε Λαμία ο ΠΑΟΚ!

Δίπλα στον ΠΑΟΚ Β Τάισον-Βιεϊρίνια (pics)

Όνειρα χειμερινής νύχτας

«Βόμβες» ΠΑΟΚ για ΕΡΤ! (pic)

Αποθέωση για Σαββίδη- Λουτσέσκου στην Τούμπα!

Η πρόκριση άφησε… λαβωματιές

Επική ανατροπή με νικητή τον ΠΑΟΚ!

Βαριά ήττα για τον ΠΑΟΚ στο Ιβανώφειο

Πουθενά μόνος του ο ΠΑΟΚ! (video)

Κάτι τσέκαρε ο ΠΑΟΚ στην Ελβετία!

Αδιανόητες απειλές δέχθηκε ο Παπαπέτρου

Ντεμπούτο, αποθέωση και συγκίνηση! (pics)

Βλέπει ΠΑΟΚ Β ο Κούτσιας (pic)

Μάρκος Αντόνιο: «Ευχαριστώ τους ΠΑΟΚτσήδες»

Χωρίς τρεις στην Τούμπα η Λαμία

Πολλά τα ερωτηματικά ενόψει Βόλου

Η πιο ΠΑΟΚτσήδικη αγκαλιά έφτασε στην Κορέα!

O Λουτσέσκου «έφτιαξε» τον Μάρκος Αντόνιο

Τριάρα, πρωτάθλημα και κύπελλο και ευρωπαϊκό (video)

Ανησυχία για Αντρίγια στον ΠΑΟΚ!

Ευρωπαϊκός «αιμοδότης» της Ελλάδας ο ΠΑΟΚ!

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Να φτάσει το μαχαίρι στο κόκκαλο!»