Ο Στέφανος Τζίμας είναι από χθες, Δευτέρα (3/2) η ακριβότερη πώληση στην ιστορία του ΠΑΟΚ, αλλά και η ακριβότερη πώληση Έλληνα ποδοσφαιριστή στο εξωτερικό, (από Ελληνική ομάδα) με την Μπράιτον να καταβάλει συνολικά 25 εκατομμύρια ευρώ, εκ των οποίων το μεγαλύτερο κομμάτι του ποσού να καταλήγει στα ταμεία του Δικεφάλου (22,5 εκατομμύρια).
Μάλιστα το όνομα του ταλαντούχου στράικερ εμφανίζεται δύο φορές στη λίστα των ακριβότερων μεταγραφών στην deadline day, σε ολόκληρη την Ευρώπη, και μάλιστα αρκετά ψηλά!
Πιο συγκεκριμένα, στη θέση νούμερο 4 βρίσκεται η, τυπική, απόκτηση του από τη Νυρεμβέργη, αντί 18 εκατομμυρίων ευρώ, και μια θέση πιο ψηλά η απευθείας πώληση του στην Μπράιτον, αντί 25 εκατομμυρίων ευρώ.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Για την ιστορία, από πάνω συναντάμε μόνο τις μεταγραφές των Χιμένεθ (35 εκατομμύρια ευρώ στη Μίλαν) και Γκονζάλεθ (60 εκατομμύρια ευρώ στη Μάντσεστερ Σίτι), αναφορικά με τις μεταγραφικές κινήσεις που «έκλεισαν» την τελευταία ημέρα.
Παράλληλα, το όνομα του Στέφανου Τζίμα βρίσκεται και στη λίστα με τις ακριβότερες μεταγραφές ολόκληρου του χειμερινού «παραθύρου», και στο Top 15, με τα 25 εκατομμύρια που ξόδεψε η Μπράιτον να τον κατατάσσουν στη θέση νούμερο «14».
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.