Εκτός από τον Δημήτρη Κατσίβελη, η ΑΕΚ θέλει να αποκτήσει και τον Φρανκ Μπάρτλεϊ.
Ο ΠΑΟΚ mateco έχει καταθέσει επίσημες προτάσεις τόσο στον Κατσίβελη, όσο και στον Μπάρτλεϊ, ωστόσο αμφότεροι βρίσκονται στο στόχαστρο των «κιτρινόμαυρων».
Ο Μπάρτλεϊ είχε αποκαλύψει στη FORZA την πρόταση ανανέωσης που του έκανε ο ΠΑΟΚ, λίγες ημέρες μετά το φινάλε της σεζόν 2024-2025. Μάλιστα, οι ιθύνοντες του Δικεφάλου του έκαναν μία μεγάλη πρόταση ανανέωσης με αυξημένες απολαβές, ωστόσο ο Αμερικανός γκαρντ δεν είχε δώσει οριστική απάντηση στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.
Η εξαιρετική αγωνιστική του εικόνα στη διάρκεια της σεζόν έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον ομάδων στην Ελλάδα, αφού τον καλαθοσφαιριστή τον προσέγγισαν κι άλλα κλαμπ.
Παρόλα αυτά, τις τελευταίες μέρες τον έχει προσεγγίσει η ΑΕΚ, η οποία του έκανε μεγάλη πρόταση, που δύσκολα θα αρνηθεί.