Οι Φερνάντο Βαρέλα και Δημήτρης Πέλκας έγιναν αναγκαστική αλλαγή στον αγώνα της Τετάρτης 12/2 με τον Παναθηναϊκό, αφού πρώτος ένιωσε ενοχλήσεις, ενώ ο δεύτερος πονούσε στο γόνατο.
Στην προπόνηση της Πέμπτης 13/2 η κατάσταση τους επανεκτιμήθηκε από το ιατρικό τιμ των «ασπρόμαυρων» με τους δύο ποδοσφαιριστές να δείχνουν βελτιωμένη εικόνα, κάτι για το οποίο σας είχε ενημερώσει το INPAOK (δείτε εδώ)
Την Παρασκευή 14/2 οι Πέλκας και Βαρέλα προπονήθηκαν κανονικά χωρίς να νιώσουν ενοχλήσεις και μάλιστα σε κουβέντα που είχαν με τον Αμπέλ Φερέιρα, αλλά και το ιατρικό τιμ σημείωσαν πως είναι έτοιμοι 200% σωματικά για τον αγώνα με την ΑΕΛ στη Λάρισα.
Έτσι, ο Πορτογάλος προπονητής του ΠΑΟΚ, αφού πήρε το «πράσινο φως» από την ιατρική ομάδα τους συμπεριέλαβε στην αποστολή για το παιχνίδι με τους «βυσσινί».