«Θα δούμε αν θα γίνουν τα Play Οff»

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης, μίλησε για την κλήρωση του νέου πρωταθλήματος, τη διαμάχη της Λίγκας με τη NOVA, αλλά και τη σκέψη που υπάρχει από την πλευρά των 4 μεγάλων της Super League (ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκού) για την κατάργηση των Play Off (δείτε εδώ).

Αναλυτικά όσα είπε:

«Για την κλήρωση τα τετριμμένα να πω ότι όλοι θα παίξουν με όλους. Βέβαια εμείς έχουμε μια ιδιαιτερότητα φέτος γιατί ξεκινάμε το πρωτάθλημα με 7 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών. Ωστόσο παρ’ όλα αυτά είδαμε πως τα ντέρμπι είναι μετέπειτα. Οριακά δεν ξέρω γιατί υπάρχει και το ματς του Κυπέλλου αν παίξουμε με τον Παναθηναϊκό χωρίς κόσμο. Από εκεί και πέρα οι στόχοι της ομάδας παραμένουν υψηλοί όπως είναι τα τελευταία χρόνια».

Για τα Play Off:

«Όπως είπε πριν και ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ είναι κάτι το οποίο θα αποφασιστεί. Σίγουρα το σύστημα που λειτούργησε την περασμένη δεκαετία από τις θέσεις 2-5 είναι κάτι το οποίο με την προηγούμενη απόφαση του ΔΣ το Μάρτιο έχει εξαφανιστεί και την Τετάρτη θα αποφασιστεί αν θα αναδειχθεί ο πρωταθλητής ή όχι. Αν θα γίνουν τελικά Play Οff.

Για τη NOVA και αν βρεθεί λύση:

«Πιστεύω πως οι τέσσερις μεγάλες ομάδες θα πάνε για να βρεθεί μια χρυσή τομή με τη NOVA και το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει χωρίς προβλήματα».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!